To σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota.

To σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota.

Το επόμενο Toyota RAV4 «αποκαλύπτεται» μέσα και έξω

67.130 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

- Σχεδιαστές οραματίστηκαν το Toyota RAV4 6ης γενιάς.
- Με κλειστή μάσκα και αεροδυναμική σχεδίαση το ηλεκτρικό.
- Boxy σχεδίαση και μεγάλες οθόνες στην καμπίνα.

Σχεδιαστές οραματίστηκαν το Toyota RAV4 6ης γενιάς

Δύο βίντεο κάνουν την εμφάνισή τους στο Youtube υποθέτοντας πως θα μπορούσε να είναι το μοντέλο νέας γενιάς του Toyota RAV4. Αν και η ιαπωνική μάρκα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο προς το παρών, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δίνουν τη δική τους - ανεπίσημη - οπτική στην εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει στην 6η του γενιά ο ιδρυτής της κατηγορίας των SUV, τόσο εξωτερικά, όσο και στην καμπίνα.

Με κλειστή μάσκα και αεροδυναμική σχεδίαση το ηλεκτρικό

Όπως μπορούμε να δούμε, η οπτική των σχεδιαστών στα δύο βίντεο είναι διαφορετική, μιας και διαφέρουν τα συστήματα κίνησης. Στο βίντεο που προέρχεται από το κανάλι Q Cars, οι σχεδιαστές παρουσίασαν πως θα μπορούσε να είναι το νέο RAV4, όντας εξοπλισμένο με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Αυτός είναι και ο λόγος που το έχουν δώσει μία κλειστή γρίλια, αλλά και ένα πιο αεροδυναμικό σουλούπι, που θα ευνοούσε την αύξηση της αυτονομίας.

Boxy σχεδίαση και μεγάλες οθόνες στην καμπίνα

Στο δεύτερο βίντεο, από το κανάλι AutoYa, το RAV4 έχει σχεδιαστεί ως facelift με boxy καταβολές, που του προσδίδουν μία πιο επιβλητική παρουσία. Μάλιστα στο εν λόγω βίντεο οι σχεδιαστές προσπάθησαν να φανταστούν και πως θα είναι η καμπίνα του RAV4. Σε αυτή έδωσαν μία τεράστια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment αλλά και ένα εξίσου μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Τελευταία ανανέωση του RAV4 το 2021

Όπως προαναφέραμε, μέχρι αυτή τη στιγμή η Toyota δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για την έλευση ενός ολοκαίνουργιου RAV4. Λαμβάνοντας ωστόσο ως δεδομένο πως το μοντέλο της 5ης γενιάς ανανεώθηκε στο φινάλε του 2021, ενώ πέρασε και από μία αναβάθμιση το 2022, δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη εάν μία νέα γενιά του δημοφιλούς SUV μας απασχολήσει μέσα στο 2024. Μέχρι τότε δείτε τα σχετικά βίντεο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
fiat