Βλέπετε το Citroen New C3 που προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το Citroen New C3 που προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές.

Το νέο C3 γίνεται προσιτό SUVάκι και με ηλεκτρική έκδοση!

9.185 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2022)

Στη νέα του γενιά το Citroen C3 θα αποκτήσει crossover DNA και το νέο λογότυπο της γαλλικής μάρκας!

Στις επάλξεις για την 4η γενιά του C3 η Citroen

Όπως οι περισσότερες μάρκες έτσι και η Citroen βρίσκεται σε μία φάση μετασχηματισμού. Ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα επηρεαστεί από τη μετάβαση της μάρκας είναι το C3, το οποίο αναμένεται να δει την 4η γενιά του διαφορετική απ’ ότι γνωρίζουμε σήμερα το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με στοιχεία από το New C3 και το Oli concept

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, εξωτερικά, η νέα γενιά του C3 θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το New C3, αλλά με τέτοιον τρόπο προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των Ευρωπαίων και φυσικά στους κανονισμούς που υπάρχουν για τα αυτοκίνητα στην «γηραιά ήπειρο». Για όποιον δεν θυμάται, το New C3 (φώτο) προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές, όπως αυτή της Ινδίας και φέρει crossover DNA, παρόλο που η γαλλική μάρκα το αναφέρει ως «μοντέρνο hatchback». Μένοντας στο σχεδιασμό του επερχόμενου C3, δεν αποκλείεται να συνδυάσει και κάποια στοιχεία και από το νέο crossover, Oli concept που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο C3 δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 4 μέτρα μήκος.

Έξυπνες λύσεις στην καμπίνα που θα ρίξουν το κόστος

Μέσα στην καμπίνα η Citroen είναι πολύ πιθανό να δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να κάνουν χρήση του smartphone τους ως πλοήγηση και για άλλες λειτουργίες που προσφέρει το σύστημα infotainment. Έτσι θα αντικατασταθούν οι πιο ακριβές οθόνες αφής, τις οποίες βρίσκουμε σήμερα στα αυτοκίνητα, κάτι που ενδεχομένως θα περάσει και στην τιμή απόκτησης του αυτοκινήτου. Επίσης είναι πιθανό να δούμε χαρακτηριστικά όπως αφαιρούμενα ηχεία Bluetooth αντί για ένα συμβατικό σύστημα ήχου. Αυτά που πιθανότατα δε θα το κουνήσουν ρούπι από την καμπίνα του γαλλικού μοντέλου είναι τα άνετα καθίσματα-πολυθρόνες «Advanced Comfort».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center