3 φωτογραφίες »

Το νέο Mitsubishi Lancer;

27.238 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2021)

Πιο μοντέρνο από ποτέ είναι το Mitsubishi Lancer που σχεδίασε ο Εnoch Gonzales, θέλοντας να δείξει πως θα μπορούσε να μοιάζει το ιαπωνικό σεντάν, εάν η φίρμα αποφάσιζε να φέρει στην Ευρώπη την επόμενη γενιά του.


Για πολλά χρόνια, το Μitsubishi Lancer ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας αλλά η συρρίκνωση των πωλήσεων των σεντάν προς όφελος των SUV, επηρέασε και την εμπορική πορεία του μοντέλου αυτού, με συνέπεια να σταματήσει να προσφέρεται στην Γηραιά Ήπειρο. Παρά ταύτα, ο Enoch Gonzales, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, θέλησε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Lancer νέας γενιάς.

Η πρώτη προσπάθεια του Gonzales για την ψηφιακή αναβίωση του Lancer έγινε πριν 5 χρόνια, με το νέο σχέδιο που βλέπουμε εδώ να έχει κάποιες ομοιότητες, ωστόσο το αυτοκίνητο είναι φανερά πιο μοντέρνο και σπορτίφ.

To νέο Lancer θα μπορούσε να υιοθετήσει την καινούρια σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας, όπως την είδαμε στο Mitsubishi Outlander που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, το σεντάν παίρνει δάνειο την μεγάλη και επιβλητική γρίλια του ενώ υιοθετεί λεπτά φωτιστικά σώματα που τονίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του. Το αμάξωμα του είναι λείο και κομψό ενώ στο πίσω μέρος, το μάτι τραβούν τα φωτιστικά σώματα που ενώνοντας μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής. Ο οροφή είναι αρκετά coupe ενώ δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τις δύο «μπούκες» του συστήματος εξάτμισης.

Θα δούμε άραγε κάποια στιγμή μια νέα γενιά Lancer στην Ευρώπη; Mε το κοινό να συνεχίζει να λατρεύει τα SUV, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει αρκετά μακρινό.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Toyota 1million
15.3 Toyota 1million