10 φωτογραφίες »

To νέο έμβλημα της Peugeot

4.786 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2021)

Μια νέα εποχή ξεκινά για την Peugeot με την παρουσίαση του ενδέκατου εμβλήματος της ιστορίας της. Πώς σας φαίνεται το νέο σχέδιο;

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε η Peugeot θέλοντας να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία της που θα την φέρει πιο κοντά στις premium μάρκες της αγοράς. Το ενδέκατο έμβλημα της μάρκας από το 1850,  δημιουργήθηκε από το Design Lab των Γάλλων που είναι υπεύθυνο για την σχεδίαση των περισσότερων μοντέλων της φίρμας.

Το νέο λογότυπο έχει και πάλι το λιοντάρι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο εισάγει μια καινούρια ταυτότητα με έμφαση στον μινιμαλισμό και την κομψότητα. Η εταιρεία, φαίνεται πως δεν επέλεξε την «επίπεδη σχεδίαση», όπως έχουν κάνει η BMW και η Volkswagen στα νέα τους εμβλήματα, αλλά την ίδια στιγμή δεν δίστασε να αλλάξει την γραμματοσειρά με την οποία είναι γραμμένα τα γράμματα «PEUGEOT» στο πάνω μέρος του σχεδίου.

Το νέο λογότυπο θα δίνει το παρών σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με τη μάρκα, ξεκινώντας από την παρουσία της στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι της φίρμας θα αποκτήσουν σύντομα νέα σχεδίαση,  η οποία λέγεται ότι θα είναι πιο απλουστευμένη και ταυτόχρονα πιο συναρπαστική. Το νέο λογότυπο θα δίνει το παρών φυσικά στους εκθεσιακούς χώρους της Peugeot, στα social media της μάρκας και στις κάθε είδους υπηρεσίες της.

Το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει πάνω του το νέο λογότυπο θα είναι το Peugeot 308 επόμενης γενιάς. Η φίρμα έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές του αυτοκινήτου σε δημόσιους δρόμους αλλά πάντα φρόντισε να καλύπτει το νέο έμβλημα με καμουφλάζ. Η νέα γενιά του γαλλικού μικρομεσαίου θα παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε το νέο λογότυπο στο καπό ενός Peugeot.  
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto