• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing

1.290 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2021

Η ιταλική ομάδα αποφάσισε να στηριχτεί για άλλη μια χρονιά πάνω στον πολύπειρο Raikkonen και δηλώνει έτοιμη ενόψει των πρώτων δοκιμών.


Στην αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου προχώρησε η Alfa Romeo σε εκδήλωση που έκανε στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Τα χρώματά της παραμένουν το κόκκινο και το άσπρο και βασικός της χορηγός είναι για άλλη μια χρονιά η PK Orlen, ο πολωνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στα καύσιμα.

Το νέο μονοθέσιο έχει όνομα C41, με την Alfa Romeo να αποκαλύπτει πως το μεγαλύτερο μέρος του budget της επενδύθηκε πάνω στην αναβάθμιση του ρύγχους του μονοθεσίου, το οποίο θα κάνει το πρώτο του shakedown την Παρασκευή στην πίστα της Βαρκελώνης.

«Το φετινό μας μονοθέσιο έχει πολλά κοινά μέρη με το C39, με εξαίρεση τα πράγματα που έπρεπε να αλλάξουμε λόγω κανονισμών, όπως το πάτωμα και το ρύγχος. Aυτό σημαίνει πως θα ξέρουμε τι να περιμένουμε όταν αρχίσουν οι δοκιμές αλλά και πάλι θα είναι κρίσιμο να πάρουμε όσα μπορούμε περισσότερα από τις μέρες αυτές. Είμαστε έτοιμοι να αρχίσει η νέα χρονιά», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Jan Monchaux.

Η Alfa Romeo πήρε την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών πέρυσι και για αυτό ελπίζει σε κάτι καλύτερο την φετινή χρονιά. Οι δύο πιλότοι της θα είναι o Κimi Raikkonen και ο Giovinazzi, ενώ ο Robert Kubica θα περιοριστεί σε ρόλο δοκιμαστή και τρίτου οδηγού.
 

Tags: ALFA ROMEO