Κόρινθος: Δύο νεκροί σε τροχαίο - 15 ετών ο ένας οδηγός
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κόρινθος: Δύο νεκροί σε τροχαίο - 15 ετών ο ένας οδηγός

3.342 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2022)

Μια 18χρονη κοπέλα και ένας 16χρονος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ο 15χρονος οδηγός έβαλε όπισθεν μέσα στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως.

Νεκροί μια 18χρονη και ένας 16χρονος

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κορινθία λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στο 95ο χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο 15χρονος οδηγός έκανε όπισθεν στην Εθνική Οδό

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε όπισθεν ήταν ένας 15χρονος. Μαζί του μέσα στο αμάξι ήταν ένας ακόμη 16χρονος και η 18χρονη αδελφή του, ενώ υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο πως στο αυτοκίνητο υπήρχε ένας ακόμη 18χρονος. Στο άλλο όχημα που ακολουθούσε και έπεσε πάνω σε αυτό που έκανε όπισθεν βρισκόταν ένας 69χρονος Βρετανός που είχε έρθει για διακοπές στην χώρα μας.

Δύο νεκροί και δύο οι τραυματίες

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι δύο νεκροί, η 18χρονη αδελφή του 15χρονου οδηγού και ο 16χρονος. Τραυματισμένοι είναι ο 15χρονος οδηγός και ο 69χρονος που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, οχήματα της πυροσβεστικής και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN