Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Alfa Romeo και ανήκει στον σχεδιαστή X-Tomi Design.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Alfa Romeo και ανήκει στον σχεδιαστή X-Tomi Design.

Πώς θα σου φαινόταν μια Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio;

3.682 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2022)

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Alfa Romeo να προσφέρει στην ολοκαίνουργια Tonale, τόσο μία ισχυρή έκδοση Quadrifoglio, όσο και ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο!

Εξετάζει τα επόμενα βήματά της η Alfa Romeo

Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής η Alfa Romeo Tonale παρουσιάστηκε επίσημα και είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα, όντας το νέο μικρομεσαίο SUV στην γκάμα της ιταλικής μάρκας. Κατά την παρουσίαση του μοντέλου η φίρμα δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις για μελλοντικές εκδόσεις της Tonale που θα μπορούσαν να εμφανιστούν, όπως για παράδειγμα μία ισχυρή έκδοση Quadrifoglio ή μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σκέφτεται Quadrifoglio έκδοση

Στα δύο αυτά ερωτήματα έδωσε μία πρώτη απάντηση ο παγκόσμιος διευθυντής προϊόντων της αυτοκινητοβιομηχανίας, Daniel Tiago Guzzafame. Μιλώντας σε Μέσα της Αυστραλίας ο Guzzafame δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μία Quadrifoglio έκδοση στο μέλλον, τονίζοντας πως η εταιρεία έχει ήδη «κάποιες εναλλακτικές λύσεις, τόσο με βενζινοκινητήρα όσο και με ηλεκτροκίνητο σύνολο». Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μία τέτοια έκδοση θα δημιουργηθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η απόδοση θα είναι στο ίδιο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία της μάρκας.

Πιθανή η ύπαρξη αμιγώς ηλεκτρική Tonale

Σε ερώτηση για το αν μία πιο ισχυρή Tonale θα είχε κινητήρα εσωτερικής καύσης ή ηλεκτροκινητήρα, υπαινίχθηκε ότι το δεύτερο σενάριο είναι το πιο πιθανό: «Η κατεύθυνση που έχουμε είναι αυτό που λέγαμε πριν: η μελλοντική Alfa Romeo θα είναι ηλεκτρική». Στην ίδια απάντηση ο Guzzafame ανέφερε ότι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα κυκλοφορήσει το 2024, αλλά δεν σχετίζεται με την Tonale. Ωστόσο, η πλατφόρμα που στηρίζει το crossover μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο... 

Εξηλεκτρίζεται το 2027 η Alfa Romeo

Κλείνοντας να πούμε πως η πρώτη ηλεκτρική Alfa Romeo φημολογείται ότι θα είναι ένα μικρότερο crossover που πιθανότατα θα λέγεται Brennero. Τέλος, ο Guzzafame ανέφερε ότι η παγκόσμια γκάμα της ιταλικής εταιρείας θα αποτελείται από μόνο ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027.

Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα οι Ιταλοί!
-«Αν η απόδοση της Tonale Quadrifoglio είναι στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία της μάρκας θα την φτιάξουμε» είπε στέλεχος της Alfa.
-Ενδεχομένως να υπάρξει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
-Το 2024 η πρώτη ηλεκτρική Alfa Romeo, αλλά δε θα είναι η Tonale.
-Ηλεκτρική η παγκόσμια γκάμα από το 2027.
Θα ήθελες έκδοση Quadrifoglio για την Tonale;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
NON STOP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel