Mercedes E-Class: Από το 1946 μέχρι σήμερα, η επιτυχία συνεχίζεται
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes E-Class: Από το 1946 μέχρι σήμερα, η επιτυχία συνεχίζεται

44.224 Επισκέψεις στο άρθρο

- Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη, έχει Plug-in hybrid έκδοση 381 ίππων που κινείται ηλεκτρικά 115+ χλμ.
- Με Superscreen οθόνη που φτάνει μέχρι το συνοδηγό & έχει κάμερα selfie
- Τα εμπρός Digital Light φώτα προσαρμόζουν την κωνική δέσμη τους με βάση τις εξωτερικές συνθήκες
- Luxury ποιότητα εσωτερικού με καθίσματα που φτιάχνονται από πιστοποιημένες ανακυκλωμένες πρώτες ύλες

Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη, έχει Plug-in hybrid έκδοση 381 ίππων που κινείται ηλεκτρικά 115+ χλμ.

Η 6η γενιά της Mercedes E-Class είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με το luxury sedan να συνεχίζει στο δρόμο της επιτυχίας, όπως κάνει από το 1946 μέχρι σήμερα. Προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις για φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, η νέα Mercedes E-Class κυκλοφορεί αποκλειστικά σε εξηλεκτρισμένες κινητήριες επιλογές.
 
Αρχικά, στην γκάμα του μοντέλου βλέπουμε ήπια υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και diesel, με ένα βασικό θερμικό κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 23 ίππων. Σε κορυφαίο επίπεδο υπάρχουν Plug-in hybrid προτάσεις, με καλύτερη όλων την 4κίνητη Mercedes E 400 e 4MATIC, η οποία αποδίδει 381 άλογα και έχει ηλεκτρική αυτονομία 115 χιλιομέτρων.

Με Superscreen οθόνη που φτάνει μέχρι το συνοδηγό & έχει κάμερα selfie

Στην τεχνολογικά προηγμένη καμπίνα της Mercedes E-Class δεσπόζει η Superscreen οθόνη, με ενσωματωμένη τη νέα γενιά του infotainment MBUX. Σε προαιρετικό επίπεδο, η γυάλινη επιφάνειά της εκτείνεται μέχρι τον συνοδηγό, ώστε να συμμετέχει και αυτός στο «παιχνίδι», μόνο που υπάρχει «οπτική ασπίδα» για να διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενό της δεν αποσπά την προσοχή του οδηγού. Η Superscreen οθόνη περιλαμβάνει κάμερα selfie και βίντεο, ενώ δίνει πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές (streaming videos, αθλητικά, ειδήσεις, TikTok κ.ά.).


Αξιοποιώντας τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης (TN) η Mercedes E-Class έχει τις «ρουτίνες», τις δυνατότητες άμεσης πρόσβασης σε βασικές λειτουργίας ψυχαγωγίας και άνεσης, από τον κλιματισμό της καμπίνας, έως τη λειτουργία μασάζ καθίσματος.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αξιοποιώντας τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης (TN) η Mercedes E-Class έχει τις «ρουτίνες», τις δυνατότητες άμεσης πρόσβασης σε βασικές λειτουργίας ψυχαγωγίας και άνεσης, από τον κλιματισμό της καμπίνας, έως τη λειτουργία μασάζ καθίσματος.

Τα εμπρός Digital Light φώτα προσαρμόζουν την κωνική δέσμη τους με βάση τις εξωτερικές συνθήκες

Ξεκάθαρα επιβλητική σχεδιαστικά, η νέα E-Class συνδυάζει τον δυναμισμό με το εκλεπτυσμένο προφίλ. Ξεχωριστό είναι το εμπρός μέρος του μοντέλου, με την μάσκα του να θυμίζει έντονα το design ηλεκτρικών EQ Mercedes. Από εκεί και πέρα, έχουν τοποθετηθεί Digital Light εμπρός προβολείς, των οποίων το φως προσαρμόζει την κωνική του δέσμη αναλόγως των εξωτερικών συνθηκών. Είτε αυτές είναι ο καιρός και το οδόστρωμα, είτε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Luxury ποιότητα εσωτερικού με καθίσματα που φτιάχνονται από πιστοποιημένες ανακυκλωμένες πρώτες ύλες

Η luxury πολυτέλεια χαρακτηρίζει την ποιότητα κατασκευής της νέας Mercedes E-Class, όπως ισχύει σε κάθε μοντέλο της γερμανικής μάρκας. Στην προκειμένη, μάλιστα, η top αίσθηση «παντρεύεται» με υλικά που εξοικονομούν πόρους. Πιο συγκεκριμένα, στο βασικό κάθισμα της E-Class βλέπουμε επενδύσεις από άβαφο μαλλί αλπακά, από κοινού με πιστοποιημένο ανακυκλωμένο υλικό. Το συγκεκριμένο υλικό έχει τοποθετηθεί στην αφρώδη επιφάνεια του καθίσματος, με τις ιδιότητές του να μην διαφέρουν από τις πρώτες ύλες που παράγονται από αργό πετρέλαιο. Με τον τρόπο αυτό, αφενός διατηρείται στην κορυφή η ποιότητα των προϊόντων, αφετέρου εξοικονομούνται ορυκτοί πόροι.

DEH PASXA
skoda