Ανεξέλεγκτο Tesla Model Y έπεσε σε 2 αυτοκίνητα & σκότωσε 2 ανθρώπους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεξέλεγκτο Tesla Model Y έπεσε σε 2 αυτοκίνητα & σκότωσε 2 ανθρώπους

8.539 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2022)

Νέο τροχαίο δυστύχημα με πρωταγωνιστή ένα Tesla Model Y στην Κίνα. Πριν λίγες ημέρες ένα Model Y κατέληξε να πέσει σε δέντρο και κολόνα στην Πεύκη επειδή δεν σταμάταγε. Ένας από τους ιδιοκτήτες που το αυτοκίνητό του έπεσε «θύμα» του Tesla σχολίασε στην ανάρτηση. Δείτε τι είπε.

Tesla Model Y προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με 2 νεκρούς

Οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ένα νέο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους με άμεσα εμπλεκόμενο όχημα ένα Tesla Model Y. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή Μέσα, το μαύρο Tesla Model Y ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν υπήρξε καποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο (φρένα ή Autopilot) ή την κατάσταση της υγείας του οδηγού, και πέρασε με κόκκινο φανάρι έχοντας ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με δύο άλλα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Το περαστατικό έγινε στις 28 Νοεμβρίου στην πόλη Taizhou της επαρχίας Zhejiang στην Κίνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ηλεκτρικό SUV της Tesla περνά με μεγάλη ταχύτητα από διασταύρωση (σ.σ. σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα πήγαινε με ταχύτητα αρκετά πάνω από 100 χλμ./ώρα) που έχει φωτεινούς σηματοδότες, λίγες στιγμές πριν προκληθεί το τρομακτικό δυστύχημα. Τα πλάνα μετά την σύγκρουση του Model Y με τα δύο αυτοκίνητα είναι συγκλονιστικά, καθώς τόσο το αμερικανικό μοντέλο όσο και τα δύο κινέζικα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Παρόλο που δεν υπάρχει βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης, φαίνεται πως το Tesla έπεσε στο πίσω μέρος του ενός αυτοκινήτου, το οποίο κατόπιν συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο. Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου συμβάντος ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχολίασε ένα από τα «θύματα» του ακυβέρνητου Model Y στην Πεύκη

Αυτό το συμβάν θυμίζει την περίπτωση που ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στο φως της δημοσιότητας σχετικά με ένα ανεξέλεγκτο -κατά τα φαινόμενα- Tesla Model Y, το οποίο σύμφωνα πάντα με τον οδηγό του ανέπτυξε από μόνο του ιλιγγιώδη ταχύτητα, το πεντάλ του φρένου δεν λειτουργούσε και είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους.

Πέρα από αυτό είχαμε και ένα αντίστοιχο περιστατικό στην Ελλάδα με ένα Tesla Model Y το οποίο, σύμφωνα με όσα υποστηρίχθηκαν στον τόπο του τροχαίου συμβάντος, δεν σταματούσε και κατέληξε πάνω σε μια κολόνα και ένα δέντρο στη Λεωφόρο Αμαρουσίου στην Πεύκη. Οι φήμες που υπήρξαν σχετικά με το ότι ηλεκτρικό «δεν σταμάταγε» εντάθηκαν από ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας στο facebook.

Ο χρήστης που σχολίασε στη δημοσίευση του ατυχήματος (πατήστε εδώ ή στην εικόνα παρακάτω) από το προσωπικό του προφίλ αναφέρει ότι «Είμαι το 1ο αμάξι θύμα απο τα 3 που χτύπησε το Tesla Model Y στην Λ. Ειρήνης στην Πεύκη!!! Αν δεν σταμάταγε στα 2 δεντρα στη διαχωριστική θα είχαμε θύματα!! Ο ιδιοκτήτης του Tesla ισχυρίζεται οτι το χε στον αυτόματο πιλότο!!!! Έσκασε με πάνω απο 100 χλμ. στο δικό μου, με έστειλε 15 μέτρα μακρυά & αχρήστεψε 2 αμάξια, μια μηχανή, ας είναι καλά τα δέντρα!!! Ηλεκτρικό Χάρο πρέπει να το λένε».

Μετά το τρίτο τροχαίο με «ανεξέλεγκτο» Tesla Model Y τι πιστεύεις; Φταίνε τα αυτοκίνητα ή είναι λάθος των οδηγών και προσπαθούν να το «ρίξουν» στην Tesla;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green