Fiat 500 vs Opel ADAM vs smart fortwo

Fiat 500 vs Opel ADAM vs smart fortwo

(7/12/2016)

Οι turbo εκδόσεις των λιλιπούτειων Fiat 500, Opel ADAM και smart fortwo συνδυάζουν τη δύναμη και τις ζωντανές επιδόσεις με τον trendy και μοδάτο χαρακτήρα.

Το στυλ και ο trendy χαρακτήρας αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο των μίνι μοντέλων της συγκριτικής αυτής παρουσίασης. Οι turbo εκδόσεις τους προσθέτουν περισσότερο αλατόπιπερο τονίζοντας τις επιδόσεις και κυρίως το τράβηγμα ελέω της πλούσιας ροπής, κάνοντας την καρδιά ακόμη πιο ευάλωτη απέναντί τους. Γιατί κακά τα ψέματα μοντέλα σαν το Fiat 500 και το Opel ADAM στοχεύουν πρώτα από όλα στο συναίσθημα, παρά σε στοιχεία όπως η τιμή κτήσης, η κατανάλωση ή άλλα «λογικά» χαρακτηριστικά. Το διθέσιο smart fortwo από την άλλη είναι μια κατηγορία μόνο του, αφού είναι το μικρότερο σε μήκος μοντέλο της αγοράς και εκτός από το ιδιαίτερο στυλ πρεσβεύει και την απόλυτη ευελιξία στην πόλη. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κυρίαρχοι του στυλ 500 & ADAM
Το Fiat 500 με τις ρετρό σχεδιαστικές του παραπομπές καταφέρνει να δείχνει μοντέρνο και διαφορετικό προκαλώντας χαμόγελα νοσταλγίας στο πέρασμά του, παρότι είναι ουσιαστικά στο κουρμπέτι σχεδόν μια δεκαετία. Το Opel ADAM, που γεμίζει το μάτι κάπως περισσότερο (μήκος 3.698 χλστ.), διαθέτει κάποια πιο εξεζητημένα σχεδιαστικά στοιχεία όπως π.χ. την πολύ χαμηλή μάσκα ή την οροφή που δείχνει να μην εφάπτεται στο υπόλοιπο αμάξωμα, τα οποία τονίζουν ακόμη περισσότερο την ιδιαιτερότητά του. Το στυλ δεν έλειπε ποτέ στο smart και το νέο μοντέλο το αναδεικνύει ακόμη περισσότερο, σε ένα αμάξωμα, που διατηρεί το απολύτως compact μήκος του (2.695 χλστ.). 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center