Fiat Tipo Vs Ford Focus Vs SEAT Leon

Fiat Tipo Vs Ford Focus Vs SEAT Leon

56.024 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Το καθένα από τα 3 αυτοκίνητα του συγκριτικού μας εστιάζει σε κάτι διαφορετικό, όμως όλα μαζί αποτελούν τις πιο αξιόλογες value for money επιλογές της κατηγορίας με κόστος μεταξύ 15 και 16.000 ευρώ.

Η ερώτηση που μας απασχόλησε πριν από αυτό το συγκριτικό, είναι το τι ακριβώς ζητάς και τι παίρνεις τελικά από ένα αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας, που κοστίζει περίπου 15.000 ευρώ. Ένα σεβαστό ποσό σίγουρα, όχι όμως και ιδιαίτερα μεγάλο αφού σε αυτή την τιμή παίζουν και αρκετά μικρά πλέον. Τι είναι αυτό όμως που παίρνεις σε κάθε περίπτωση με το ίδιο σχεδόν κόστος; Ξεκινώντας από το Fiat Tipo, αυτό στην 5θυρη έκδοσή του και με έκπτωση που παρέχει η εισαγωγική εταιρία, κοστίζει 14.800 ευρώ, μια τιμή που είναι ιδιαίτερα καλή αν σκεφτείς μόνο πως μιλάμε για ένα από τα πιο ευρύχωρα μικρομεσαία και το μοναδικό που σε αυτή την τιμή αφορά την έκδοση με κινητήρα πετρελαίου. Σε περίπτωση που είσαι δηλαδή οικογενειάρχης και κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα ετησίως… σταματάς το διάβασμα και πας για την παραγγελία του...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από την άλλη πλευρά έχουμε δυο σχεδόν ίδιας φιλοσοφίας αυτοκίνητα τα οποία παρουσιάζουν πληρότητα σε κάθε τομέα, έχουν όμως επίκεντρο την ευχαρίστηση στην οδήγηση. Το Ford Focus με τον 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων και το SEAT Leon 1,0 TSI στην ανανεωμένη του εκδοχή, κοστίζουν 15.972 ευρώ και 15.445 ευρώ αντίστοιχα διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό value for money και εκείνα ενώ η απάντησή τους στον diesel της Fiat είναι οι επιδόσεις που συνδυάζονται με τον ευχάριστο οδηγικό τους χαρακτήρα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto