Dacia Duster VS Opel Astra VS SEAT Arona

Dacia Duster VS Opel Astra VS SEAT Arona

53.339 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2019)

Διαφέρουν και συμφέρουν: Τα Dacia Duster, Opel Astra και SEAT Arona εκπροσωπούν τρεις διαφορετικές κατηγορίες αυτοκίνητων, ωστόσο έχουν ένα σημαντικό κοινό. Και τα τρία χαρακτηρίζονται από τον value for money χαρακτήρα τους και φυσικά την ικανότητα να καλύψουν τις οικογενειακές σας ανάγκες.

Οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού διαρκώς αυξάνονται, καθώς γινόμαστε πιο απαιτητικοί σε θέματα χώρων, επιδόσεων, ασφάλειας, οικονομίας, ενώ φυσικά πάντα θέλουμε να τα συνδυάσουμε αυτά, σε μία καλή σχέση αξίας-τιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο θέμα μας επιλέξαμε τρία μοντέλα από διαφορετικές κατηγορίες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, αλλά ικανά να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας χωρίς παραχωρήσεις. Συγκεκριμένα από την κατηγορίας των μικρών SUV πήραμε το SEAT Arona, από την κλάση των μικρομεσαίων το Opel Astra και από τα μικρομεσαία SUV το Dacia Duster.

Τρία μοντέλα ικανά σε πολλούς τομείς και σε καλή τιμή αναλογικά με τον εξοπλισμό που προσφέρουν και συγκριτικά με την κατηγορία τους. Για την επιλογή μας θέσαμε όριο αγοράς τα 17.000, ένα νούμερο που η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών είναι αποφασισμένη να δαπανήσει.

Σχεδίαση: Astra και Arona κερδίζουν τις οπτικές εντυπώσεις
Στο κομμάτι της σχεδίασης  το μικρότερο Arona (4.138 χλστ.) και το μεγαλύτερο Astra (4.370 χλστ.) διαθέτουν πιο μοντέρνα εμφάνιση συγκριτικά με το Duster (4.341 χλστ.), το οποίο υιοθετεί την ογκώδη εμφάνιση των πιο σκληροτράχηλων SUV, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και μικρούς προβόλους. Crossover αισθητική θα συναντήσουμε προφανώς και στο Arona, ωστόσο η εμφάνισή του ρέπει προς το σπορτίφ, με αιχμηρά φώτα και στοχευμένη χρήση καμπυλών, έχοντας πιο νεανικό στιλ από τα άλλα δύο. Το Astra από την πλευρά του έχει μια πιο ισορροπημένη σχεδίαση με αρκετό δυναμισμό και σωστές «αναλογίες», διατηρώντας παράλληλα το πιο «οικογενειακό» προφίλ του και στη σχεδίαση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto