29 φωτογραφίες »

Τι διαλέγεις στα 150 άλογα; Ford Fiesta ST-Line ή SEAT Ibiza FR;

163.840 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2021)

Οι σπορτίφ εκδόσεις των Ford Fiesta και SEAT Ibiza υπόσχονται στιγμές απόλαυσης πίσω από το τιμόνι τους, χάρη στους ισχυρούς κινητήρες τους, το σπορτίφ στήσιμο και την ανάλογη εμφάνιση.

Σχεδόν σε όλα τα μικρά μοντέλα υπάρχει μια έκδοση αρκετά ισχυρή, που τα διαφοροποιεί από τα «συμβατικά» μοντέλα, όχι όμως και απόλυτη όπως οι GTi εκδόσεις. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν τα Fiesta ST-Line και το SEAT Ibiza στην έκδοση FR που είναι και η κορυφαία του συγχρόνως με κινητήρα απόδοσης 150 ίππων. Είναι δεδομένο πως ως πιο «ειδικές» εκδόσεις, οι τιμές τους είναι σχετικά αυξημένες, με αυτήν του Fiesta να διαμορφώνεται στα 19.180 ευρώ, ενώ το Ibiza που προσφέρεται μόνο ως αυτόματο κοστίζει από 22.140 (με έκπτωση). Φυσικά το επίπεδο εξοπλισμού κρίνεται πολύ πλούσιο και στις δύο περιπτώσεις, με όλα τα έξτρα και τα τεχνολογικά καλούδια που συναντάς στην μικρή κατηγορία, ενώ το Fiesta διαθέτει και κορυφαία εγγύηση 8 ετών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σχεδίαση: Πιο σπορτίφ το Fiesta

Όμορφο με σπορ στοιχεία και καλή ποιότητα κατασκευής είναι το high tech εσωτερικό του 
Fiesta ST-Line.

Όμορφο με σπορ στοιχεία και καλή ποιότητα κατασκευής είναι το high tech εσωτερικό του Fiesta ST-Line.

Η έκδοση ST-Line του Fiesta φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Αυτές εντοπίζονται στην κυψελωτή μαύρη μάσκα και τον δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρα, ενώ συνεχίζουν στα πλαϊνά με την προσθήκη μαρσπιέ και των σκουρόχρωμων νέων ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών. Στο πίσω μέρος την διαφορετικότητα αυτής της έκδοσης διαμορφώνει η αεροτομή και ο σπορ σχεδίασης προφυλακτήρας.


Η εσωτερική σχεδίαση ακολουθεί την συγκρατημένη αλλά και εμφανώς πιο σπορ διάθεση του εξωτερικού της έκδοσης FR, με την ποιότητα κατασκευής να είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά του.

Η εσωτερική σχεδίαση ακολουθεί την συγκρατημένη αλλά και εμφανώς πιο σπορ διάθεση του εξωτερικού της έκδοσης FR, με την ποιότητα κατασκευής να είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά του.

Εμφανισιακά, το SEAT Ibiza FR είναι όσο δυναμικό χρειάζεται για να ξεχωρίσει από τα απλά Ibiza και παράλληλα να μην κρίνεται κραυγαλέο. Οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω έχουν πιο μυώδη σχεδίαση, με τον πίσω να ενσωματώνει διαχύτη που πλαισιώνει όμορφα τις δυο μπούκες των εξατμίσεων. Το 1,5 εκ. πιο χαμηλό ύψος του αμαξώματος από το έδαφος και οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, συμπληρώνουν το προφίλ του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
4green