Tα «περίεργα» του νέου Toyota bZ4X
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα «περίεργα» του νέου Toyota bZ4X

76.562 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2021)

Η Toyota μπαίνει δυνατά στην ηλεκτρική εποχή με το νέο bZ4x, ένα SUV με στοιχεία που εντυπωσιάζουν. Ας δούμε τι νέο φέρνει και γιατί ξεχωρίζει.

Μέχρι το 2025 η Toyota έχει «υποσχεθεί» 15 νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και 70 εξηλεκτρισμένα. Είναι η εποχή λοιπόν που η Νο1 εταιρεία παγκοσμίως μπαίνει δυνατά στην ηλεκτρική εποχή. Όχι ότι είχε μείνει πίσω, το αντίθετο μάλιστα, αφού ως πρώτη διδάξασα έκανε τα υβριδικά απαραίτητα συνώνυμό της, αλλά και trend. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους μάλιστα. Έτσι, τα υβριδικά Toyota έχουν συνεισφέρει στη μείωση κατά 77 εκατομμύρια τόνους του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και περίπου κατά 29 εκατομμύρια κυβικά μέτρα καυσίμων παγκοσμίως, ενώ 20 χρόνια μετά το λανσάρισμα του πρώτου της υβριδικού, αυτή τη στιγμή 12 εκατομμύρια οδηγοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κάποιο υβριδικό μοντέλο της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τώρα όμως ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται μπροστά και αυτό αφορά την ηλεκτροκίνηση αποκλειστικά. Αντίθετα με τους περισσότερους κατασκευαστές όμως, η Toyota δεν χρειάζεται καμία μετάβαση και χρόνο «προσαρμογής». Απλά τώρα το επιλέγει, βλέποντας μπροστά και με τη δική της οπτική. Πρώτο δείγμα γραφής είναι το προχωρημένο σε αισθητικό και μηχανολογικό επίπεδο, bZ4x. Το SUV μοντέλο σε διαστάσεις RAV4 που ως concept εντυπωσιάζει και που αναμένεται να περάσει στην έκδοση παραγωγής του στα μέσα του 2022. Μέσα στα πολλά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά όμως εμείς εξετάζουμε εκείνα που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Για να δούμε…
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto