Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα: 5 SUV που αγοράζεις εδώ & τώρα!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα: 5 SUV που αγοράζεις εδώ & τώρα!

106.591 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2022)

Θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο εδώ και τώρα; Ναι, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση καινούριων αυτοκινήτων, υπάρχουν όμως 5 SUV/Crossover που αυτή την στιγμή είναι ετοιμοπαράδοτα. Δες την λίστα που ετοίμασε το autotriti.gr.

Δίνεις τα λεφτά και παίρνεις το αυτοκίνητο άμεσα!

- «Τι αυτοκινήτο υπάρχει ετοιμοπαράδοτο; Δεν θέλω να περιμένω μέχρι το 2023 για να πάρω αμάξι»
- «Ρε παιδιά, πείτε τι αυτοκίνητο μπορώ να πάρω γιατί το καίγομαι και δεν μπορώ να περιμένω 8-9-10 μήνες που μου λένε»


Αυτές είναι δύο από τα πολλά μηνύματα που έχουμε δεχθεί από απελπισμένους αναγνώστες που βρίσκονται σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Με αφορμή αυτά και πολλά άλλα, λοιπόν, ξεκινήσαμε τα τηλέφωνα για να μάθουμε ποια αυτοκίνητα μπορείτε να αγοράσετε εδώ και τώρα. Ξεκινάμε με τα SUV/Crossover (μίνι, μικρά και μικρομεσαία) μιας και αυτές είναι οι κατηγορίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Έλληνες αγοραστές, όπως αποτυπώνεται στα ερωτήματα και τα θέματα που διαβάζει το κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Προβλήματα με τις παραδόσεις λόγω των μικροτσίπ

Τα προβλήματα στην παραγωγή ημιαγωγών και όλα όσα προκλήθηκαν λόγω της περίεργης κατάστασης που βιώσαμε έχουν κάνει τις περισσότερες εταιρείες να έχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούριων αυτοκινήτων, την στιγμή που η ζήτηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι καθυστερήσεις αυτές, έχουν επηρεάσει συνολικά την αυτοκινητοβιομηχανία, ωστόσο αυτή την στιγμή, οι αντιπροσωπείες έχουν απόθεμα σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Εμείς στο autotriti.gr μιλήσαμε με τις εισαγωγικές εταιρείες και μάθαμε ποια είναι τα crossover/SUV που είναι ετοιμοπαράδοτα σήμερα! Πρόκειται για το Toyota Aygo X, το Skoda Kamiq, το VW T-Roc, το χειροκίνητο Hyundai Tucson και το Plug-in υβριδικό Ford Kuga.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center