Από 23.990 ευρώ, σε βενζίνη & hybrid: Νέες εκδόσεις στο Jeep Avenger
2 Φωτογραφίες »

Από 23.990 ευρώ, σε βενζίνη & hybrid: Νέες εκδόσεις στο Jeep Avenger

11.534 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το βενζινοκίνητο Avenger έχει τα καλύτερα φρένα στην κατηγορία (35,1 μ.)
- Το αυτόματο Avenger e-Hybrid «καίει» 5 λίτρα σύμφωνα με την Jeep
- Έχει πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό, με μία οθονάρα 10,25 ιντσών για τη μουσική & το ραδιόφωνο
-Είναι το μόνο SUV πόλης με σύστημα Selec-Terrain για την οδήγηση σε χώμα & λάσπη

Το βενζινοκίνητο Avenger με τα 100 άλογα κάνει 23.990 ευρώ

Είναι το πιο μικρό σε διαστάσεις SUV της Jeep και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό (156 PS) μοντέλο της «αμερικανικής» φίρμας. Αναφερόμαστε στο Jeep Avenger, το οποίο πλησιάζει τον ένα χρόνο κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά.
 
Μάλιστα, πριν 1 χρόνο ξεκίνησε ως ηλεκτρικό μόνο, πλέον όμως προκειμένου να πιάσει περισσότερο κοινό προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων. Από αυτές, φθηνότερη όλων είναι η καθαρά βενζινοκίνητη επιλογή, με τον 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα των 100 ίππων (6άρι χειροκίνητο κιβώτιο). Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο, στην νέα εισαγωγική εξοπλιστική έκδοση Longitude έχει τιμή 23.990 ευρώ και ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία των SUV πόλης (35,1 μέτρα στο 100-0 χλμ./ώρα). Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

Το Avenger e-Hybrid «καίει» 5 λίτρα σύμφωνα με την Jeep

Σε δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε το ήπια υβριδικό Avenger, που η Jeep ονομάζει e-Hybrid, ένα μοντέλο που κι αυτό «βγάζει» 100 άλογα. Μόνο που μαζί με το κυρίως μηχανικό σύνολο βλέπουμε κι έναν έξτρα ηλεκτροκινητήρα 21 kW, μία μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 0,9 kWh, καθώς και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το Jeep Avenger e-Hybrid «καίει» 5 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με την Jeep και κοστίζει 26.490 ευρώ,  και καλύπτεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση.
 
Όσον αφορά το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, αποδίδει 156 ίππους, έχει πραγματική αυτονομία γύρω στα 370 χλμ. και αρχική τιμή 30.700 ευρώ (με επιδότηση). Κι αυτό, όπως κάθε μοντέλο της Jeep, καλύπτεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και εγγύηση 8 ετών (ή 160.000 χλμ.) για την μπαταρία (όπου αυτή υπάρχει).

Έχει πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό, με μία οθονάρα 10,25 ιντσών για τη μουσική & το ραδιόφωνο

Κάθε έκδοση του Jeep Avenger προσφέρεται στο νέο εισαγωγικό εξοπλιστικό πακέτο Longitude, το οποίο ξεχωρίζει για την πληρότητα παροχών άνεσης και ασφάλειας. Καταρχάς, προσφέρει στάνταρ μεγάλη οθόνη αφής για το infotainment (10,25 ιντσών), καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 7 ιντσών. Επίσης, βλέπουμε όλα τα «βασικά» συστήματα ασφάλειας (αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση στην λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώριση σημάτων Κ.Ο.Κ., ανίχνευση κόπωσης οδηγού).

Είναι το μόνο SUV πόλης με σύστημα Selec-Terrain για την οδήγηση σε χώμα & λάσπη

Από εκεί και πέρα, το Jeep Avenger είναι το πρώτο προσθιοκίνητο Jeep, το οποίο εφοδιάζεται με τα συστήματα Selec-Terrain και Σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control. Πρόκειται για μία τεχνολογία που βοηθά το Avenger να κινηθεί σε σαθρά και γλιστερά τερέν (χώμα, λάσπη κ.ά.), με την σημαντική απόσταση από το έδαφος (201 χλστ.) να στέκεται αρωγός στην off-road οδήγηση του μικρού SUV της Jeep.

Σελίδα 2Εσωτερικό - Χώροι: Έχει μοντέρνο διάκοσμο καμπίνας & ικανοποιητικούς χώρους
Σελίδα 3Κινητήρες: Βενζίνη & χειροκίνητο ή ήπια υβριδικό & αυτόματο;
Σελίδα 4Στο δρόμο: SUV πόλης που δεν χαμπαριάζει από χώμα & λάσπη
Σελίδα 5Από 23.990 ευρώ & σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda