3 φωτογραφίες »

Το όχημα προς παράδοση, το χειρίζεται μόνο ένας εργαζόμενος κατά την προετοιμασία του, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να φοράει γάντια και να τοποθετήσει όλα τα απαραίτητα υλικά προστασίας.

Παράδοση αυτοκίνητου χωρίς φόβο

34.231 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Opel έχει σχεδιάσει μια πραγματική τελετή για την παράδοση νέων οχημάτων. Αρχικά ο χώρος παράδοσης είναι απολυμασμένος, με διαθέσιμα στοιχεία προστασίας για εργαζόμενους και πελάτες (γάντια, αντισηπτικό υγρό) και το όχημα προς παράδοση, το χειρίζεται μόνο ένας εργαζόμενος κατά την προετοιμασία του. Ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να φοράει γάντια και να τοποθετήσει όλα τα απαραίτητα υλικά προστασίας στο εσωτερικό του οχήματος σε κάθισμα, τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας παραδοθεί το όχημα στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας, ο υπάλληλος φθάνοντας απολυμαίνει σχολαστικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου, πριν σας επιτρέψει να εισέλθετε. Η επεξήγηση της λειτουργίας του γίνεται με τον πελάτη στη θέση του οδηγού και τον υπάλληλο από την αντιπροσωπεία σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου με πλήρη εξοπλισμό (μάσκα και γάντια).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green