Χάρη στις ειδικές εφαρμογές ο οδηγός μπορεί να δει από απόσταση στοιχεία που αφορούν το αυτοκίνητό του. Πολύ χρήσιμο είναι αυτό σε περιπτώσεις ηλεκτρικών μοντέλων μιας και μπορείς να δεις το επίπεδο φόρτισης και την αυτονομία.

Η εξ` αποστάσεως πληροφόρηση

13.699 Επισκέψεις στο άρθρο

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές εξελίσσουν συγκεκριμένες εφαρμογές, που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν στο αυτοκίνητό σου. Έτσι μπορείς να βρίσκεις όλους τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service, τις διευθύνσεις τους και πώς θα φθάσεις εκεί, αλλά και πολλές ακόμα πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του εισαγωγέα, πρακτικές συμβουλές και επίκαιρες προσφορές. Με σύνδεση στο internet μπορείς να έχεις στην οθόνη τις τιμές πώλησης καυσίμων ανά πρατήριο και να κάνεις την επιλογή σου!

Επίσης, μέσω της λειτουργίας της αυτόματης μετάδοσης των στοιχείων του αυτοκινήτου και της θέσης στην οποία βρίσκεται σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, ενημερώνεται η κινητή οδική βοήθεια ώστε να μεταβεί γρήγορα στο σημείο αυτό. Τέλος, έχεις στη διάθεσή σου πολλές ακόμα χρήσιμες λειτουργίες, όπως μεταξύ άλλων, το τι σημαίνουν οι προειδοποιητικές λυχνίες στο αυτοκίνητό σου, το εξ αποστάσεως κλείδωμα/ξεκλείδωμα, ενημέρωση για το που ακριβώς έχεις παρκάρει, πότε χρειάζεται αλλαγή λαδιών, αυτονομία μπαταρίας αν μιλάμε για ηλεκτρικό αυτοκίνητο και άλλα πολλά.  

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

LEASING APRILIOS
skoda