10 φωτογραφίες »

Ποια έκδοση του νέου Toyota Yaris να επιλέξω;

59.097 Επισκέψεις στο άρθρο

Επιλέγοντας το «σωστό» Yaris: To νέο Toyota Yaris διαθέτει μια πλούσια γκάμα εκδόσεων και κινητήρων ικανή να χαράξει με επιτυχία το δρόμο του προς την κορυφή. Ποια έκδοση όμως είναι η καταλληλότερη για εσάς και γιατί;

Το σημαντικότερο μοντέλο της ελληνικής αγοράς ως το απόλυτο best seller, συνεχίζει και στη νέα 4η γενιά του να προσφέρει πληθώρα επιλογών και εκδόσεων διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα. Αυτή μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου Υaris φυσικά, αποτελούν βασικά συστατικά για την συνέχιση της εξαιρετικής του πορείας στην αγορά και σε αυτή του τη γενιά. Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαθέσιμες επιλογές μέσω των εξοπλιστικών του εκδόσεων και των κινητήρων του εξετάζουμε την γκάμα του διευκολύνοντας στην τελική επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

7 εξοπλιστικές εκδόσεις
Το νέο Toyota Yaris προσφέρεται σε 7 διαφορετικά επίπεδα εξοπλιστικών εκδόσεων. Από την βασική Active μέχρι και την κορυφαία Premier Edition, το βασικό χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεών του είναι πως εφοδιάζεται με το 2ης γενιάς σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει 9 συνολικά συστήματα όπως το προηγμένο σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού και ανίχνευση ποδηλάτων κατά την ημέρα, σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας, Intelligent Adaptive Cruise Control, Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας και το πλήρως νέο σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με ελιγμό σε χαμηλές ταχύτητες. Ο κεντρικός αερόσακος ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό που εισάγει πρώτο το Yaris στη μικρή κατηγορία, αυξάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας για τους επιβάτες ανεξαρτήτου έκδοσης.

Η πιο προσιτή επιλογή είναι φυσικά η βασική έκδοση Active, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αιρ-κοντίσιον, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, ενώ πλην του συνδυασμού της με τον βασικό 1.000άρη κινητήρα αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, 4 ηχεία και δερμάτινες επενδύσεις σε επιλογέα και τιμόνι.

Ένα σκαλί πιο πάνω βρίσκεται η έκδοση Active Plus που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών (15 στις εκδόσεις με τον 1.000άρη κινητήρα), ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, αισθητήρες βροχής και μεγαλύτερη οθόνη αφής 8 ιντσών στο εσωτερικό.

Η ακόμα πιο πλούσια έκδοση Style προσθέτει φουλ LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, φιμέ πίσω τζάμια, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, ψηφιακό πίνακα οργάνων και 6 ηχεία.

Η Chic εξοπλίζει επιπλέον το Yaris με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια, αεροτομή στο πίσω μέρος, αναδιπλούμενους και ηλεκτρικούς καθρέφτες, σπορ καθίσματα με επενδύσεις δέρματος-υφάσματος, μαύρη επένδυση οροφής, αυτόματος διζωνικό κλιματισμό και ασύρματη φόρτιση κινητού, αναδεικνύοντας τον σπορ χαρακτήρα του επιπλέον. 

H κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του νέου Yaris είναι η Premier Edition που προσθέτει επιπλέον ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη, λειτουργία Head Up Display και εσωτερικό φωτισμό με LED. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υβριδικές εκδόσεις του νέου Yaris διαθέτουν και τις δικές τους αντίστοιχες εξοπλιστικά εκδόσεις σε όλα τα επίπεδα και χαρακτηρίζονται από την πίσω αεροτομή τους, τα δισκόφρενα πίσω, τον αυτόματο κλιματισμό και το ηλεκτρικό χειρόφρενο που προσφέρουν επιπλέον των εκδόσεων που βασίζονται.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
NISSAN