F1: Αλλαγές σε τέσσερις επικεφαλής ομάδων

F1: Αλλαγές σε τέσσερις επικεφαλής ομάδων

5.204 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

Αλλαγές στα κορυφαία στελέχη τους ενόψει της σεζόν του 2023 πραγματοποίησαν τέσσερις ομάδες της Formula 1 και συγκεκριμένα οι Ferrari, Sauber, McLaren και Williams.

Εξελίξεις σε Ferrari, Sauber, McLaren και Williams

Οι ομάδες της Formula 1 έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το νέο πρωτάθλημα και μέσα σε αυτά βρίσκονται και οι ανακατατάξεις των στελεχών τους και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο, αυτό των επικεφαλής. Τέσσερις ομάδες μέσα σε λίγες ημέρες προχώρησαν σε αλλαγές και συγκεκριμένα οι  Ferrari, Sauber, McLaren και Williams.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος ο Capito από τη Williams

Ξεκινώντας από την τελευταία, η Williams ανακοίνωσε ότι ο επί δύο χρόνια επικεφαλής της ομάδας, Jost Capito αποχωρεί από τον ρόλο του στο τέλος της χρονιάς, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει ποιος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

O Vassuer στη Ferrari, o Seidl στη Sauber/Audi, ο Stella στη McLaren

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Ferrari, η οποία ανακοίνωσε ότι έχει διορίσει τον Διευθύνων Σύμβουλο της Sauber, Fred Vassuer, για να αντικαταστήσει τον Mattia Binotto για το 2023. Τέλος, ακολούθησε η McLaren, ανακοινώνοντας ότι ο Andreas Seidl αποχωρεί ως επικεφαλής της ομάδας για να έχει τον ρόλο του CEO στην ομάδα Sauber/Audi, με τον Andrea Stella να παίρνει τη θέση του Seidl στη McLaren.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
skoda