4 φωτογραφίες »

Αγνώριστα θα είναι τα μονοθέσια της McLaren στο Μονακό.

Αλλάζουν εμφάνιση τα μονοθέσια της McLaren στη F1

2.939 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2021)

Σε ολική μεταμόρφωση θα προχωρήσει η ομάδα της McLaren στη Formula 1, καθώς τα μονοθέσιά της θα τρέξουν στο επερχόμενο Grand Prix του Μονακό έχοντας μία εντελώς νέα εμφάνιση.

Στο πλαίσιο της αναβίωσης της συνεργασίας μεταξύ της McLaren και της Gulf, πάρθηκε η απόφαση τα δύο μονοθέσια της McLaren Racing που θα τρέξουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix του Μονακό να λάβουν ένα ολοκαίνουργιο εξωτερικό. Ως εκ τούτου οι Lando Norris και Daniel Ricciardo θα δουν τα μονοθέσιά τους να ντύνονται με το εντυπωσιακό μπλε και πορτοκαλί θέμα.
 
Αυτή δε θα είναι η μοναδική αλλαγή στην εμφάνιση της βρετανικής ομάδας, αφού οι αλλαγές θα περάσουν τόσο στις στολές των οδηγών, αλλά και σε ένα αποκλειστικό για τον αγώνα κράνος με ρετρό σχέδια κατά παραγγελία. Μάλιστα τα κράνη μελλοντικά θα πωληθούν μέσω δημοπρασίας και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που γιορτάζουμε τη συνεργασία μας με την Gulf στο Μονακό», είπε μεταξύ άλλων επικεφαλής της McLaren Racing, Zak Brown. Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της Gulf Oil, Mike Jones σημείωσε: «Η Gulf και η McLaren έχουν μια σχέση που χρονολογείται από το 1968 και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό».
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως το Grand Prix του Μονακό δεν πραγματοποιήθηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο, λόγω φυσικά της πανδημίας. Ο Ricciardo είναι ο τελευταίος νικητής της κάτι που φυσικά θα επιδιώξει να επαναλάβει.

ELASTIKA 2024
moto