4 φωτογραφίες »

Το αυτοκίνητο πόλης της Peugeot έχει στη διάθεσή του ένα νέο μεταλλικό χρώμα πράσινης απόχρωσης.

Αναβάθμισε το 108 η Peugeot

6.975 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Μία μικρή αναβάθμιση πρόσφερε στο 108 η Peugeot, δίνοντας του μία νέα χρωματική παλέτα και ένα αναθεωρημένο εσωτερικό.


Ξεκινώντας από το εξωτερικό κομμάτι, το αυτοκίνητο  πόλης της Peugeot έχει στη διάθεσή του ένα νέο μεταλλικό χρώμα πράσινης απόχρωσης, αλλά και δύο πακέτα που διαφοροποιούν το στυλ περιλαμβάνοντας νέα διακοσμητικά στοιχεία γύρω από τους προβολείς αλλά και στις κολόνες των θυρών. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως για την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση η γαλλική φίρμα δίνει το 108 τη δυνατότητα να λάβει πλέον και μία πράσινη υφασμάτινη συρόμενη οροφή η οποία μπορεί να συνδυαστεί μόνο με συγκεκριμένα χρώματα.
 
Σε ότι αφορά το βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου για την αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου περιλαμβάνει, φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής επτά ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα υπαρκτά είναι και τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού όπως μεταξύ άλλων  τα hill-hold assist και αισθητήρες πίεσης ελαστικών.
 
Ανεβαίνοντας τη βαθμίδα των εξοπλιστικών εκδόσεων θα συναντήσει κανείς ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, εμπρόσθιους προβολείς ομίχλης, αυτόματοι προβολείς, σύστημα keyless και άλλα. Τέλος στην κορυφαία έκδοση, για το εσωτερικό προσφέρεται η επιλογή γκρι υφασμάτινης ταπετσαρίας, με επιπλέον πράσινη επένδυση για τους αεραγωγούς και τον επιλογέα ταχυτήτων. Υπάρχει επίσης μια λίστα με προαιρετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά μέρος της οποίας είναι ένα δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, μεταλλικό χρώμα, αλλά και ένα πακέτα ασφαλείας που αυξάνει τον αριθμό των συστημάτων που έχει στη διάθεση του ο οδηγός.
 
Στα μηχανικά σύνολα, ο 1,0 λίτρου τρικύλινδρος κινητήρας συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από το καπό προσφέροντας 72 ίππους και 126 Nm ροπής. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.
 
Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου η τιμή του ξεκινά από 12.785 λίρες, δηλαδή περίπου 14.300 ευρώ. 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda