Kαλοφτιαγμένο, αλλά συγκρατημένο σχεδιαστικά το εσωτερικό του Hyundai i30, που είναι ευρύχωρο και αρκετά πρακτικό. Το τελικό φινίρισμα δεν είναι στα επίπεδα του ανανεωμένου Opel Astra.

Υπάρχει ένα φρεσκάρισμα στο εσωτερικό του Astra, χωρίς ωστόσο οι αλλαγές να είναι ριζικές. Δε χρειαζόταν εξάλλου κάτι τέτοιο. Δυνατά σημεία: ο νέος πίνακας οργάνων, η ευχρηστία του infotainment και τα βελτιωμένα βοηθήματα για τον οδηγό.

Εσωτερικό: Κερδίζει εντυπώσεις το φρεσκαρισμένο Astra

131.232 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2019)

Με μικροαλλαγές και πιο digital πίνακα οργάνων έρχεται η καμπίνα του Opel Astra, με αναβαθμισμένα Infotainment και οθόνη έως 8 ιντσών. Μικροαλλαγές έχουν γίνει και σε άλλα σημεία του ταμπλό, ωστόσο η καμπίνα παραμένει η ίδια, με πολύ καλό επίπεδο χώρων για τους επιβάτες και πορτ-μπαγκάζ από 370 λίτρα.

H σχεδίαση είναι όμορφη στο εσωτερικό του i30, η ποιότητα φέρνει το μοντέλα στις καλές προτάσεις της κλάσης, ωστόσο το ύφος είναι λίγο μουντό λόγω χρωματικών επιλογών. Ο χώρος αποσκευών όμως είναι μεγαλύτερος (395 λτ.), όπως και το ωφέλιμο φάρδος της καμπίνας. Το Astra όμως έχει αρκετά μεγαλύτερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο προτάσεις είναι ανάμεσα στις πλέον ευρύχωρες και πρακτικές της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
NISSAN