Ανανεωμένο Peugeot 208: Με νέο look και ήπια υβριδικές επιλογές!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Peugeot 208: Με νέο look και ήπια υβριδικές επιλογές!

9.644 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2023)

Το ανανεωμένο Peugeot 208 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, όντας ακόμα πιο κομψό, με επιπλέον τεχνολογίες και νέες ήπια υβριδικές επιλογές βενζίνης!

Φρεσκάρισμα για τα Peugeot 208 και Ε-208

Νέα εμφάνιση μέσα και έξω απέκτησε το Peugeot 208 αλλά και το ηλεκτρικό Ε-208, με τη γαλλική μάρκα να δίνει τη δυνατότητα στο best-seller μικρό μοντέλο να είναι ακόμα πιο δημοφιλές από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος του φρεσκαρισμένου Peugeot 208 γίνονται εξ αρχής αντιληπτές, καθώς οι σχεδιαστές του έδωσαν στο μπροστά μέρος την ίδια φωτεινή υπογραφή που έκανε το ντεμπούτο της στο 9X8 Hypercar. Αποτελείται από τρία μακριά κάθετα νύχια που εκτείνονται προς τα κάτω, όντας μέσα σε γυαλιστερά μαύρα ένθετα στις άκρες του προφυλακτήρα. Παράλληλα, νέα σχεδίαση έχουν λάβει και οι προβολείς full LED, όπως τα πίσω φώτα, όπου οι τρεις νυχιές από κάθετη στάση άλλαξαν σε οριζόντια, ενώ έγιναν και πιο λεπτές.

Όλες οι εκδόσεις διατίθενται στάνταρ με γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες, ενώ οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά χρώματα που αποτελούνται από τα Agueda Yellow, Selenium Grey, Artense Grey, Perla Black, Banquise White, Elixir Red και Vertigo Blue. Η έκδοση GT προσθέτει μαύρους θόλους τροχών και προαιρετική μαύρη οροφή. Οι οπτικές ενημερώσεις ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες 16 ιντσών και 17 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
KIA