2 φωτογραφίες »

Ανανέωσε ο Norris με την McLaren

2.611 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2021)

Στο τιμόνι του μονοθέσιου της McLaren στη Formula 1 θα μείνει για πολλά ακόμα χρόνια ο Lando Norris ο οποίος ανανέωσε με τη βρετανική ομάδα, υπογράφοντας πολυετή συμφωνία.

Στη McLaren θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Lando Norris, αφού η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον 21χρονο ταλαντούχο οδηγό. Η ανακοίνωση της McLaren δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, παρά μόνο αρκείται στο να αναφέρει πως ο Norris θα συνεργαστεί με τον Daniel Ricciardo και μετά το 2022.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο γεννημένος στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας, Lando Norris τόνισε: «Ο στόχος που έχω θέσει με τη McLaren είναι ξεκάθαρος. Θέλω να κερδίσω αγώνες και να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, και θέλω να το κάνω με αυτήν την ομάδα».
 
Ο Norris βρίσκεται στην ίδια ομάδα από το 2017, ενώ το 2019 πήρε τη μία από τις δύο θέσεις των βασικών οδηγών και ουσιαστικά συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό. Στην πρώτη του σεζόν, τερμάτισε 11ος στο πρωτάθλημα, ενώ στη φετινή σεζόν ο Norris βρίσκεται μέχρι στιγμής στην τέταρτη θέση.

PEIRAIOS LEASING
test center