Ανετο και ευρύχωρο Citroen C3 ή ευέλικτο ήπια υβριδικό Suzuki Swift;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανετο και ευρύχωρο Citroen C3 ή ευέλικτο ήπια υβριδικό Suzuki Swift;

54.157 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2022)

Citroen C3 και Suzuki Swift ανταγωνίζονται στην κατηγορία των μικρών, την ίδια στιγμή όμως είναι χτισμένα πάνω σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Πάμε να δούμε τα δυνατά τους σημεία και που «πονάνε».

Εσύ ποιο θα διάλεγες;

Η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης συνεχίζει να είναι αρκετά δημοφιλής στην χώρα μας, αφού υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αγοραστών που ψάχνει αυτοκίνητα με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά (εύκολα στο παρκάρισμα, μικρός κύκλος στροφής, οικονομικά σε κατανάλωση) που είναι σε θέση να προσφέρουν οι «παίκτες» της Β κατηγορίας. Δύο από αυτά τα μοντέλα είναι το Citroen C3 και το Suzuki Swift, τα οποία, αν και έχουν το καθένα την δική του πολύ διαφορετική φιλοσοφία, συμβαδίζουν καθόλη την διάρκεια του 2022 σε πωλήσεις λιανικής, με το γαλλικό μικρό να έχει σημειώσει 468 ταξινομήσεις και ο εκπρόσωπος της Suzuki στην μικρή κατηγορία 515.

Σε αυτό το θέμα θα επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε τα δυνατά σημεία του κάθε μοντέλου και να ρίξουμε φως στους τομείς στους οποίους μειονεκτούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Αμφότερα μοντέρνα και νεανικά

H εμφάνιση του Citroen C3 έχει έντονο νεανικό χαρακτήρα και δυναμική παρουσία χάρη στην άμεσα αναγνωρίσιμη εκφραστική μάσκα τους, τους μοντέρνους τεχνολογίας LED προβολείς, τη χρωματιστή λωρίδα που περιβάλλει τα φώτα ομίχλης και τα ανασχεδιασμένα πλαϊνά Airbumps που θυμίζουν design από SUV μοντέλο.

Αρκετά ενδιαφέρουσα εικόνα συναντάμε και στο Suzuki Swift. Το ιαπωνικό μικρό έχει μία όμορφη στο μάτι «πλεκτή» γρίλια που συνδυάζεται με σπορ προφυλακτήρα και μοντέρνα φωτιστικά σώματα. Στο πλάι το Swift ξεχωρίζει με το κοντό σε μήκος μεταξόνιο, τα κρυφά χερούλια στις πίσω πόρτες, ενώ πίσω, ο νεανικός του χαρακτήρας αναβαθμίζεται με μια διακριτική οροφή στο τέλος της οροφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda