• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανοιξαν οι συμμετοχές για το 11o P.I.C.K. Πάτρας (+video)

Διαβάστηκε από 3738 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2019
 

Το 11ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ πατάει «γκάζι» και αρχίζει να μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, όταν και τα καρτ θα βάλουν μπρος τις μηχανές στη γραμμή έναρξης.

Οι εγγραφές για το 11ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού της περιοχής, ξεκινάνε σήμερα, 15 Ιουλίου 2019. H διοργάνωση, που το AutoΤρίτη πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο είναι χορηγός επικοινωνίας, προκηρύσσει 6 κατηγορίες. Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B, JUNIOR, SENIOR,  ROTAX DD2 MAX, SUPER IAME και ΚZ2-KZ3. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, όπως επίσης και στους ιστοτόπους του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος. Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 27 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%. Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι διοργανωτές δείχνουν ότι και η φετινή διοργάνωση, του Pick Patras, θα καταγράψει ρεκόρ συμμετοχών οδηγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, προϊδεάζει και για αύξηση των επισκεπτών, αλλά και τη μετατροπή της πόλης σε μια μεγάλη γιορτινή πίστα.