• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Skoda φρόντισε στο ανανεωμένο της μοντέλο να προσθέσει όλα τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα άνεσης και ασφαλείας

Στην ανανεωμένη Octavia παρόντα είναι τα τελευταία συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού

Αναμφίβολα αίσθηση στην ανανεωμένη Octavia προκαλούν τα νέα διπλά φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό της Octavia θα συναντήσουμε νέο σύστημα infontainment που διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 9,2 ιντσών.

Αποκάλυψη Skoda Octavia

Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2016

Με διπλά φώτα α λα Mercedes ήρθε στο προσκήνιο η ανανεωμένη Skoda Octavia, όντας πιο ελκυστική από ποτέ. Δείτε τη και πείτε μας πως σας φαίνεται.

 
Whats new
- Νέο εμπρόσθιο μέρος
- Αναβαθμισμένα συστήματα
- 3 οδηγικά mode
- Αρχές του 2017 στην Ευρώπη 
 
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο αυτοκίνητο τις τρεις τελευταίες δεκαετίες που να έχει σημαδέψει τόσο πολύ την πορεία μιας μάρκας, όσο η Octavia της Skoda. Λανσαρισμένη για πρώτη φορά το 1996, η Octavia ήταν το μοντέλο εκείνο μέσω του οποίου η μάρκα έδειξε στο πλατύ κοινό τη νέα της εποχή και τη στροφή της προς νέα και πιο ποιοτικά αυτοκίνητα. 
Έκτοτε, η Octavia κατασκευάστηκε και αγοράστηκε περισσότερο από 4.000.000 φορές, μολονότι η Skoda παρουσίασε σε ένα διάστημα 17 ετών μέχρι σήμερα, μόλις τρεις γενιές του αυτοκινήτου. Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς Skoda Octavia, η τσέχικη φίρμα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το best seller της μοντέλο, το οποίο προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό απέκτησε ανασχεδιασμένο αμάξωμα και πλουσιότερο εξοπλισμό
Παράλληλα, όπως αρμόζει η εποχή, η Skoda φρόντισε στο ανανεωμένο της μοντέλο να προσθέσει όλα τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα άνεσης και ασφαλείας που διαθέτει, ώστε να δημιουργήσει ένα άρτιο και σύγχρονο μοντέλο.  Η ανανεωμένη Skoda Octavia θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας, στις αρχές του 2017 και θα διατεθεί και πάλι σε σεντάν (με μεγάλο άνοιγμα πίσω πόρτας) και στέισον αμάξωμα, με την ονομασία Combi.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Ξανα-στρογγύλεψε επιτέλους.Μένει να τις βάλουν ανάρτηση πίσω για να ξανα-... τα υπόλοιπα καμάρια του group ;-)

      3
  • Παναγιώτης

    Η εξωτερική ανανέωση είναι επιτυχής αν και θα μπορούσε να πάει και ένα βήμα πιο μπροστά ώστε να μην ακολουθεί την πεπατημένη. Εσωτερικά, πλην της μεγαλύτερης οθόνης, παραμένει ένα στείρο Γερμανικό VW. Καλή η κίνηση για τις επιλογές της ανάρτησης.

      1