Αποκαλύπτει νέο πρωτότυπο e-tron η Audi
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύπτει νέο πρωτότυπο e-tron η Audi

1.357 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2022)

Η Audi πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο e-tron που λέγεται πως θα προλογίζει το ανανεωμένο e-tron, το οποίο ίσως μετονομαστεί σε Q8 e-tron.

Σήμερα η παρουσίαση

Ένα νέο πρωτότυπο e-tron πρόκειται να παρουσιάσει η Audi σήμερα στο E-Cannoball του Αμβούργου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

To πρωτότυπο θα έχει σημαντικές αλλαγές

Η εταιρεία αποκάλυψε μια σειρά από teaser εικόνες από τις οποίες καταλαβαίνουμε πως το αυτοκίνητο θα προλογίζει το ανανεωμένο e-tron,το οποίο θα έχει ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, διαφορετικό διαχύτη και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα.

Έρχεται το ανανεωμένο e-tron

Αν και η Audi αναφέρει πως «κάποια μυστικά θα αποκαλυφθούν αργότερα», η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει κάποιες πρώτες φωτογραφίες για το ανανεωμένο e-tron ενώ, επίσης, το μοντέλο έχει ήδη κατασκοπευτεί αρκετές φορές και απ ό,τι διαρρέεται δεν πρόκειται να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το τωρινό e-tron.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel