Aποκαλύπτεται η Ferrari με το ισχυρότερο μοτέρ στην ιστορία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aποκαλύπτεται η Ferrari με το ισχυρότερο μοτέρ στην ιστορία

4.833 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

Μια νέα έκδοση με ισχύ που θα φτάνει τους 830 ίππους από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα ετοιμάζει η Ferrari για την 812 Superfast. Πολύ σύντομα θα γίνει το ντεμπούτο της. Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Tις πρώτες εικόνες και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση της 812 Superfast αποκάλυψε σήμερα η Ferrari, λίγες μέρες πριν γίνει η πλήρης αποκάλυψη του αυτοκινήτου στις 5 Μάϊου. Τότε θα αποκαλυφθεί και το επίσημο όνομα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Ferrari 812 στη νέα αυτή έκδοση είναι αρκετά πιο επιθετική όσον αφορά την σχεδίασή της αλλά ταυτόχρονα παραμένει πανέμορφή και ελκυστική, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της πασίγνωστης ιταλικής εταιρείας. Σε σχέση με την απλή 812 Superfast, η ειδική έκδοση υιοθετεί μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά αλλά και πίσω, μεγαλύτερο lip στον προφυλακτήρα και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στις άκρες του προφυλακτήρα, αεραγωγούς πίσω από τους πίσω τροχούς, πλήρως ανασχεδιασμένο διαχύτη ενώ τέλος, οι απολήξεις της εξάτμισης είναι τώρα ορθογώνιοι και τοποθετημένοι κάθετα στις δύο άκρες του πίσω προφυλακτήρα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν, ωστόσο η Ferrari ανέφερε πως η ισχύς του V12 κινητήρα θα φτάνει τα 830 άλογα, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα γίνει το μοντέλο με τον πιο ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης στην ιστορία της φίρμας. Θυμίζουμε πως η LaFerrari είναι ήπια υβριδική με σύστημα KERS και το V12 μοτέρ της αποδίδει 800 άλογα ενώ η SF90 Stradale των 1.000 ίππων είναι Plug-in υβριδική. Παράλληλα, στη νέα έκδοση, η 812 θα στροφάρει στις 9.500 σ.α.λ αντί για τις 8.500 σ.α.λ. της απλής Superfast, άρα θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση σε επιβάτες και… περαστικούς!

Η Ferrari δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την ροπή που θα έχει το αυτοκίνητο ούτε τις επιδόσεις που θα προσφέρει. Σίγουρο θεωρείται πάντως πως το 0-100χλμ./ώρα θα γίνεται σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα, χρονικό διάστημα που χρειάζεται η απλή 812 Superfast, αφού θα είναι ισχυρότερη, πιο αεροδυναμική και πιο ελαφριά, με συνολικό βάρος περίπου 1.525 κιλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL