Ατύχημα-σοκ σε αγώνα ράλλυ στην Κύπρο (+vid)

2.798 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Ένας πατέρας μαζί με το 13 μηνών παιδί του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε κοντινό νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ασχημο ήταν το ατύχημα που συνέβη κατά την διάρκεια του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων στις Πλάτρες όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού του αυτοκινήτου πριν από μια απαιτητική στροφή.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, oι εμπρός τροχοί έχουν μπλοκαριστεί αρκετά μέτρα πριν με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να «φύγει» ευθεία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από κυπριακά μέσα, τραυματίστηκε ένας άνδρας με το 13 μηνών παιδί του είτε από το ίδιο το αυτοκίνητο είτε στην προσπάθεια του πατέρα να το αποφύγει κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά του.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα που μετέφεραν τον πατέρα και το παιδί του σε κοντινό νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας υπέστη κάταγμα σπονδύλου και επιγονατίδας αλλά και εξάρθρωση ώμου και πως το παιδί έχει ένα χτύπημα στο κεφάλι, χωρίς όμως να υπάρχει καμία ανησυχία για την ζωή του. Κανέναν τραυματισμό δεν υπέστη ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Οι διοργανωτές έκαναν λόγο πως το σημείο στο οποίο στέκονταν οι θεατές δεν ήταν μέσα στους κανονισμούς αλλά παρά τις συστάσεις του κριτή του αγώνα δεν αποχώρισαν. Ο αγώνας μετά το παραπάνω συμβάν δεν συνεχίστηκε με επέμβαση της Αστυνομίας που έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες.
 

Toyota
test center