• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αφού "αποκαθήλωσε" την BMW, η Alfa Rome Giulia συνεχίζει την επίθεση κατά του γερμανικού μετώπου! Πως θα τα πάει κόντρα στο Audi A4;

Audi A4 Vs Alfa Romeo Giulia

Διαβάστηκε από 234918 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/7/2018
 

«Μη μου τους κύκλους τάραττε»! Η νέα Alfa Romeo Giulia ως άλλος Ρωμαίος, δεν διστάζει να «σκοτώσει» τον premium ανταγωνισμό. Το είδαμε πρόσφατα στο συγκριτικό της με την 3άρα της BMW και τώρα την φέρνουμε αντιμέτωπη με το σπουδαίο, Audi A4.

Η Giulia είναι το αυτοκίνητο που μας γοήτευσε την περασμένη χρονιά και δεν το κρύψαμε ούτε στην δοκιμή της, ούτε στο συγκριτικό της όπου και κέρδισε στα σημεία το «κατεστημένο» της BMW 320 d. Το αειθαλές και πάντα ικανό Audi A4 στην τελευταία του γενιά είναι ότι πιο πλήρες μπορεί να επιλέξει κανείς από την κατηγορία των μεσαίων premium και παρά το γεγονός ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολλές «ιδεολογικές» διαφορές, παίζουν στο ίδιο ταμπλό. Βασικότερο σημείο διαφοροποίησης είναι η οδική συμπεριφορά και αυτό επειδή έτσι ορίζει η αρχιτεκτονική τους. Η πισωκίνητη Giulia λοιπόν τα βάζει με τον προσθιοκίνητο «ογκόλιθο», Audi A4. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • loukia

    ...ας ξεκινήσουμε με τα της αξιοπιστίας... προσωπικά δεν θεωρώ κανένα από τα δύο στην πρώτη δεκάδα αξιοπιστίας απτής... στα της ομορφίας=υποκειμενικό... alfa romeo, στα της οδηγικής αίσθησης πάλι alfa romeo λόγω των νόμων της φυσικής=πισωκίνητο γαρ... τα πισωκίνητα πλεον, ας βάλουμε και τις ρυθμίσεις των κατασκευαστών... συμπεριφέρονται ως προσθιοκίνητα με τα ηλεκτρονικά συστήματα στο on... όπως επίσης τα περισσότερα αν δεν επέμβεις στο λογισμικό... δεν απενεργοποιούνται πλήρως=αυτό γίνεται για την ασφάλεια των μέσων οδηγών, κ.τ.λ.

     
  • Nian

    Σίγουρα τα περιθώρια ενεργητικής ασφαλείας είναι πολύ υψηλά, αλλά για τους testdrivers....παρατηρώντας τις χώρες της βόρειας Ευρώπης όπου υπάρχει νερο και Πάγος στο οδόστρωμα Δεν νομίζω ότι υπάρχει θεμα σύγκρισης. Τα πισωκινητα έχουν πρόβλημα πρόσφυσης. Ο μέσος οδηγός δεν μπορεί να επαναφέρει τα λάθη του με αποτέλεσμα τα συχνά ατυχήματα. Στο internet, oοι περισσότερες βλακείες έχουν να κάνουν με πισωκινητα. Ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα ( υπαρκτό σε όλη την Ελλάδα) νομίζω ότι ανεξαρτήτως αίσθησης η επιλογή είναι το προπσθιοκινητο, για τον μέσο οδηγό που θα θελήσει κάποια στιγμή να πάει γρήγορα για λόγους οικογενειακούς ή εργασιακούς....