Φουτουριστικό desing και πολύ καλή ποιότητα για το εσωτερικό του Peugeot 3008. Το μεγάλο κεντρικό τούνελ προσφέρει χώρο, όμως αποξενώνει οδηγό με συνοδηγό.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών έχει το εσωτερικό του Audi Q3. Η σχεδίαση είναι minimal και μοντέρνα.

Το εσωτερικό του VW Tiguan είναι πρακτικό και εργονομικό. Η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής είναι το βασικό όπλο προσέγγισής του προς το νεανικό κοινό.

Εσωτερικό: Me premium χαρακτήρα

47.056 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2018)

Όπως είπαμε και στην αρχή, τα τρία μοντέλα διαθέτουν premium χαρακτηριστικά. Φυσικά, το Audi Q3 έχει το πάνω χέρι, ωστόσο Peugeot 3008 και VW Tiguan ακολουθούν κατά πόδας. Μάλιστα, αν στον παράγοντα ποιότητα προσθέσεις και τον παράγοντα σχεδίαση, τότε η ζυγαριά γέρνει προς την Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, το 3008 είναι πολύ μοντέρνο σε σχεδίαση, σε αιχμαλωτίζει με τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα, την ψηφιακή του οθόνη, το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τον ambient φωτισμό, ενώ πολύ καλή είναι η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το Τiguan, το οποίο είναι λιγότερο εμπνευσμένο, αλλά αρκούντως μοντέρνο, ενώ στα θετικά του είναι η πολύ καλή εργονομία. Τέλος, το Audi Q3 παρά τα όποια χρόνια στην πλάτη βαστιέται καλά από άποψης σχεδίασης, ενώ από την ποιότητα των υλικών και τη συναρμογή δεν υπάρχει κανένα παράπονο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
citroen