2 φωτογραφίες »

Στο αισθητικό κομμάτι το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας δεν έχει μεγάλες αλλαγές.

Αυτή είναι η νέα McLaren MCL35

4.522 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Ένα-ένα τα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1 αποκαλύπτονται, με τη McLaren MCL35 να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της ενόψει της νέας σεζόν του 2020.

Στο αισθητικό κομμάτι το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας δεν έχει μεγάλες αλλαγές, καθώς τα κυρίαρχα χρώματα συνεχίζουν να είναι τα πορτοκαλί, μαύρο και ανοιχτό μπλε. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο McLaren Technology Centre, με τους δύο οδηγούς Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις να δίνουν το παρών, όπως φυσικά και ο επικεφαλής της McLaren Racing Ζακ Μπράουν.
 
Με δηλώσεις του ο Ισπανός, Σάινθ είπε: «Σήμερα ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για όλους μας! Ήμουν πολύ κοντά στην εξέλιξη του νέου μας μονοθεσίου όλο το χειμώνα και γνωρίζω πόσο πάθος είχαμε και πόση προσπάθεια καταβάλαμε για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου μας».
 
Από τη δική του πλευρά ο νεαρός Λάντο Νόρις πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η MCL35 είναι πανέμορφη με τα νέα γραφικά της. Οι οπαδοί μας θα τη λατρέψουν, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα την οδηγήσω για πρώτη φορά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα το ότι συμμετείχα σε αυτή την εξέλιξη, όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα. Η πρώτη μου σεζόν ήταν μια φοβερή εμπειρία και έμαθα πολλά από την ομάδα και τον Κάρλος». 
 
Τέλος να σημειωθεί πως η MCL35 θα κάνει το ντεμπούτο της στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, που θα πραγματοποιηθούν από τις 19 - 21 Φεβρουαρίου και μετά από τις 26 - 28 Φεβρουαρίου. 

NEO TRAFIC
moto