2 φωτογραφίες »

H Racing Point έχει πλέον στο πλήρες όνομά της και αυτό του μεγάλου της χορηγού BWT (Best Water Technology).

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Racing Point

5.048 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Μία ακόμα ομάδα της Formula 1 παρουσίασε το μονοθέσιό της ενόψει του νέου πρωταθλήματος για το 2020. Ο λόγος για τη Racing Point ή πιο σωστά BWT Racing Point.

Ξεκινώντας από την ονομασία να πούμε πως η Racing Point έχει πλέον στο πλήρες όνομά της και αυτό του μεγάλου της χορηγού BWT (Best Water Technology), για αυτό το λόγο και η επίσημη ονομασία της θα είναι BWT Racing Point. Αναφορικά με το νέο της μονοθέσιο. Το RP20 και τη νέα σεζόν διατήρησε το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με λευκό, μαύρο και λίγο μπλε.
 
«Από το 2017 απολαμβάνουμε τη δημιουργία μιας επιτυχημένης συνεργασίας με την BWT και είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την τέταρτη κοινή χρονιά. Πλέον, μπαίνει και στο όνομα της ομάδας μας. Αυτή η επέκταση της συνεργασίας πραγματικά αντανακλά την άρτια σχέση μας, την ενέργεια που μας δίνουν και την αφοσίωσή τους» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της BWT Racing Point.
 
Τέλος, εκτός από το χρωματισμό του μονοθεσίου που έμεινε σταθερός, ακλόνητοι στις θέσεις των δύο οδηγών έμειναν και οι Λανς Στρολ και Σέρχιο Πέρεθ. Αμφότεροι στοχεύουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από πέρυσι.

Hyundai
vw