Η σύγχρονη εκδοχή του Delorean.

Το κανονικό μοντέλο.

Το σήμα κατατεθέν του μοντέλου είναι οι gullwing πόρτες.

Back to the Future με το σύγχρονο Delorean

2.172 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Τα αυτοκίνητο της ταινίας «Back to the Future», το Delorean εξακολουθεί να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ακόμα και σήμερα. Πως όμως θα ήταν μία σύγχρονη εκδοχή του; Έχουμε την απάντηση.


Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από η στιγμή που η πρώτη ταινία «Back to the Future» προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνοντας πασίγνωστό το Delorean, το μοντέλο της DMC συνεχίζει να απασχολεί αρκετούς ανθρώπους πάνω στη γη. Μάλιστα  κάποιοι από αυτούς λοιπόν, ζήτησαν από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή με το ψευδώνυμο Sketch Monkey να δημιουργήσει μία σύγχρονη εκδοχή, κάτι που έκανε, προβάλλοντας τα αποτελέσματα στο κανάλι που διατηρεί στο You Tube.
 
Όπως μπορούμε να δούμε η γενική εικόνα του ανασχεδιασμένου Delorean παρέμεινε ίδια με αυτή που του είχε δώσει ο Giorgetto Giugiaro, ωστόσο προκειμένου ο καλλιτέχνης να αναζωογονήσει την εμφάνιση του προχώρησε σε κάποιες αλλαγές. Οι παλιοί προβολείς έδωσαν τη θέση τους σε νέους και η μάσκα πήρε μια πιο ευρεία στάση. Το καπό και οι ζάντες παραμένουν ίδιες, όχι όμως και το πίσω πλαϊνό τζάμι που λάμπει δια της απουσίας του.  
 
Τέλος, αυτό που αναρωτιούνται οι περισσότεροι είναι αν οι πόρτες ανοίγουν gullwing όπως το αρχικό Delorean. Αυτό δεν ξεκαθαρίζεται, ωστόσο φανταζόμαστε πως από τη στιγμή που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του DMC Delorean κανείς δε θα το άλλαζε.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL