• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μια αναβάθμιση του «εγκεφάλου», βελτιώνει τη ροπή του αυτοκινήτου, ενώ σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, μπορεί να προσφέρει ακόμη και αύξηση της απόδοσης κατά 20-30%.

Βάλε τούρμπο κι… έφυγες!

Διαβάστηκε από 53561 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Δες τώρα, πως θα κάνεις το αυτοκίνητό σου γρηγορότερο κι από ό,τι έχεις φανταστεί, αυξάνοντας τα άλογά του και βελτιώνοντας τις επιδόσεις του στο μέγιστο. Χωρίς μάλιστα να «χαλάσεις» μια περιουσία.

 
Το αυτοκίνητο σου μπορεί να γίνει γρηγορότερο από ποτέ και να «πιάσει» τις πιο υψηλές αποδόσεις, μέσω συγκεκριμένων παρεμβάσεων στα πλαίσια του tuning, της μηχανικής βελτίωσής του δηλαδή, οι οποίες μάλιστα είναι πιο οικονομικές από όσο νομίζεις. 
 
Οι επιλογές για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων ενός αυτοκινήτου, άλλωστε, είναι πολλές και δίνουν τη δυνατότητα για αλλαγές βάσει… τσέπης, χωρίς όμως εκπτώσεις στην ποιότητα ή την ασφάλεια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • kostas

    Ωραία τα λέτε αλλά ποιος θα τα κάνει αυτά;;;; Το πρώτο είναι το τεράστιο κόστος της μετατροπής Και δεύτερο ποιος μηχανικός θα ασχοληθεί σωστά και υπεύθυνα με το αμάξι σου που έχεις δώσει μια περιουσία … στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει τετοιος μηχανικος

      4