Δεν προχωρά η συνεργασία Audi με McLaren

Δεν προχωρά η συνεργασία Audi με McLaren

1.775 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Το VW Group έχει ανακοινώσει πως Porsche και Audi θα συμμετάσχουν στην F1 από το 2026, ωστόσο οι επιλογές που έχει η Audi για να εξαγοράσει κάποια ομάδα λιγοστεύουν.

Προβλήματα στο σχεδιασμό της Audi

Λίγες είναι οι πιθανότητες να δούμε την Audi να εξαγοράζει ή να συνεργάζεται με την McLaren για να συμμετάσχει στην Formula 1 σύμφωνα με την Automotive News.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπαίνουν στην F1 το 2026

Πριν λίγες μέρες, ο CEO του VW Group, κ. Herbert Diess είχε δηλώσει πως τόσο η Audi όσο και η Porsche σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στην Formula 1 από το 2026. Και οι δύο εταιρείες λέγεται πως έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν τους δικούς τους κινητήρες, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο με ποιον τρόπο θα βρεθούν στo grid του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος στον κόσμο.

Ζητά πολλά χρήματα η McLaren

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Porsche θα συνεργαστεί με την Red Bull ως προμηθευτής κινητήρων στην θέση της Honda. Όσον αφορά στην Audi, οι φήμες ανέφεραν πως η γερμανική φίρμα θα εξαγοράσει τη McLaren, ωστόσο φαίνεται πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο εταιρειών έχουν «κολλήσει», αφού οι Βρετανοί ζητούν αρκετά περισσότερα χρήματα από όσα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Γερμανοί.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL