Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Tonale
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Tonale

14.056 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2022)

Οι πρώτες φωτογραφίες της Αlfa Romeo Tonale παραγωγής διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ενώ γνωστές έχουν γίνει επίσης κάποιες πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα που θα έχει.

Διέρρευσε η νέα Alfa Romeo Tonale

Διάσπαρτες στο διαδίκτυο βρίσκονται οι πρώτες εικόνες της νέας Alfa Romeo Tonale και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το πρωτότυπο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με στοιχεία από την Stelvio, πολύ κοντά στο concept

Η Alfa Romeo Tonale ξεχωρίζει στον πρόβολο χάρη σε δύο μεγάλα και αρκετά πλατιά φωτιστικά σώματα που έχουν ανάμεσά τους την τριγωνική γρίλια της μάρκας, ενώ πιο χαμηλά βρίσκεται ένας μεγάλος αεραγωγός. Στο πλάι, οι ζάντες υιοθετούν την ίδια σχεδίαση που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της ιταλικής φίρμας, το αμάξωμα έχει αρκετές καμπύλες, ενώ η οροφή, περιμέναμε πως θα είναι λίγο πιο coupe. Το πίσω μέρος, βλέπουμε μια αεροτομή στο τέλος της οροφής, τα φωτιστικά σώματα είναι μοντέρνα και ενώνονται μεταξύ τους. Δυστυχώς, μέσα από τις εικόνες αυτές, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τον διαχύτη και τον προφυλακτήρα.

Με δύο οθόνες και σπορ τιμόνι

Από τη μόνη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε πως η Tonale θα εξοπλίζεται με σπορ λεπτό τιμόνι και θα έχει δύο ψηφιακές οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα infotainment. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν αλλά φαίνεται πως ο οδηγός θα έχει στην διάθεσή του αρκετούς χώρους και μικροαντικείμενα χαμηλά στην κεντρική κονσόλα. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw