Διαρροή: Αυτό είναι το νέο smart #3
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο smart #3

3.762 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2022)

Το υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας έφερε στο φως τις εικόνες του νέου smart #3 και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες

Τους προηγούμενους μήνες η smart παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό crossover #1 αλλά τώρα μπορούμε μαζί να ρίξουμε μια ματιά στο μεγάλο του αδελφό που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο το χρονικό διάστημα. Οι φωτογραφίες που βλέπετε διέρρευσαν από την ιστοσελίδα του υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρόμοιος σχεδιασμός με το #1

Όπως και το #1, έτσι και το #3 θα κατασκευαστεί από τη Mercedes και την Geely, με τους Γερμανούς να αναλαμβάνουν την σχεδίαση και τον κινεζικό κολοσσό να ασχολείται με τους τεχνικούς τομείς του αυτοκινήτου. Το #3 θα βασίζεται και αυτό στην Sustainable Experience Architecture (SEA) πλατφόρμα της Geely αλλά σε σχέση με το #1 θα είναι μακρύτερο και πιο πλατύ. Όσον αφορά στον σχεδίασμό του ωστόσο, το #3 δεν έχει μεγάλες διαφορές με το #1 και δεν είναι αυτοί που θεωρούν τα δύο αυτοκίνητα μοιάζουν.. υπερβολικά πολύ μεταξύ τους.

Με 272 ή 428 άλογα

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, το #3 θα τροφοδοτείται από τους ίδιους κινητήρες με το μικρό του αδελφάκι. Αυτό σημαίνει πως η ισχύς στις βασικές εκδόσεις θα πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 272 ίππων ενώ στην BRABUS (το πορτοκαλί αυτοκίνητο των εικόνων) θα έχει και δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ 156 ίππων, ανεβάζοντας την συνολική ιπποδύναμη του #3 στα 428 άλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
test center