2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα livegp.

Διέρρευσε το μονοθέσιο της F1 για το 2022!

4.100 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Πολύ πριν μας απασχολήσει το πρωτάθλημα του 2022 για τη Formula 1, η εμφάνιση που θα έχουν τα νέα μονοθέσια αποκαλύφθηκε και σας παρουσιάζουμε τις εικόνες.

Είναι γνωστό πως το 2022 θα αποτελέσει πολύ σημαντική χρονιά για το πρωτάθλημα της Formula 1 και κατ' επέκταση για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, αφού είναι προγραμματισμένο να ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί που θα αφορούν τόσο το τεχνικό κομμάτι όσο και την εξωτερική εμφάνιση των μονοθεσίων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σήμερα, μέσω εικόνων που διέρρευσαν, έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά την εικόνα που θα έχουν τα μονοθέσια από το 2022. Αν και αρχικά η προγραμματισμένη αποκάλυψη επρόκειτο να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Silverstone, το οποίο είναι σχεδόν ένα μήνα μακριά, η ιστοσελίδα livegp δημοσίευσε το πρωτότυπο των αγωνιστικών αυτοκινήτων της F1, δίνοντάς μας την πρώτη «γεύση».
 
Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα πρωτότυπο είναι προφανές πως το μονοθέσιο που βλέπουμε δεν αντιστοιχεί σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Ο σχεδιασμός σε σχέση με τα τρέχοντα μονοθέσια έχει εξομαλυνθεί ή αν θέλετε καλύτερα έχει απλοποιηθεί σημαντικά, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως η «μύτη» έχει έρθει ακόμα πιο κοντά στο έδαφος. Η απουσία τροχών δεν μας δίνει την πλήρη εμφάνιση, όμως σημειώνουμε πως οι νέοι κανονισμοί αναφέρουν πως η διάμετρος θα αυξηθεί από τις 13 στις 18 ίντσες.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως αυτό που βλέπουμε είναι απλώς ένα αυτοκίνητο επίδειξης που δημιουργήθηκε ως δείγμα για την εκδήλωση της παρουσίασης. Ουσιαστικά θα αποτελέσει τον μπούσουλα για τα νέα μονοθέσια των ομάδων, οι οποίες βάζοντας τις δικές τους πινελιές (μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι κανονισμοί) θα δημιουργήσουν τα τελικά μονοθέσια.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda