Διαρροή νέο MG3: με τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή νέο MG3: με τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα

24.268 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2024)

- Διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το μπροστινό μέρος.
- Με δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό.
- Υβριδικό και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ.
- Στα μέσα του 2024 θα είναι στην Ευρώπη.

Εντοπίστηκε στην Κίνα

Η MG αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα μέσα στο 2024 και συγκεκριμένα στο Σαλόνι της Γενεύης τον Φεβρουάριο το νέο MG3, όμως η πρώτη φωτογραφία του βγήκε στον... αέρα. Να σημειώσουμε πως το μικρότερο μοντέλο της MG θα διατίθεται αρχικά ως υβριδικό, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη θα ξεκινήσει προς το καλοκαίρι. Πιο μετά δεν αποκλείουμε μια πιο ηλεκτρισμένη έκδοση

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το μπροστινό μέρος

Η πρώτη εικόνα που κάνει τα αποκαλυπτήρια του μπροστινού μέρους του μοντέλου, έρχεται από το ισπανικό φόρουμ, Cochespias, το οποίο εντόπισε το νέο μικρό αυτοκίνητο, πιθανότατα κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε σε δρόμο της Κίνας. Βλέπουμε πως λαμβάνει μία μοντέρνα σχεδίαση με δυναμικές γραμμές και τριγωνικούς προβολείς. Ο προφυλακτήρας φέρει μεγάλους αεραγωγούς, ενώ οι ζάντες αλουμινίου κοσμούνται από πέντε ακτίνες με διπλά τελειώματα. Στο πίσω μέρος, από κάποια σχέδια που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν, φαίνεται πως το... τοπίο θα είναι λίγο πιο συντηρητικό, με την παράσταση να κλέβουν τα LED φώτα και οι ψεύτικοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Στα δικά μας μάτια φαίνεται αρκετά ωραίο και δυναμικό πάντως.

Με δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, χωρίς μάλιστα να έχουν επιβεβαιωθεί από τη μάρκα. Γνωρίζουμε όμως ότι το MG3 θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη αφής για το infotainment με μέγεθος κοντά στις 10,25 ίντσες. Οι επενδύσεις στις πόρτες και τα καθίσματα δεν αποκλείεται να έχουν μοτίβο διαμαντιού. 

Υβριδικό και τιμή κάτω αό 20.000 ευρώ

Πηγή ισχύος του MG3 θα είναι ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Ανάλογα την αγορά, θα υπάρχουν διαθέσιμες παραπάνω επιλογές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη βασική του έκδοση θα προσφερθεί με μικρότερο βενζινοκινητήρα (από τον 1,5) για να κατεβάσει το κόστος απόκτησης κάτω από τα 20.000 ευρώ. Ηλεκτρική έκδοση του MG3 δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει, δεν το αποκλείουμε όμως.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
ΜΟΤΟ