Σε δίλλημα μεταξύ του Romain Grosjean και του Nico Hulkenberg βρίσκονται οι άνθρωποι της Haas.

Δίλημμα για Grosjean ή Hulkenberg στη Haas

2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Σε δίλημμα μεταξύ του Romain Grosjean και του Nico Hulkenberg βρίσκονται οι άνθρωποι της Haas, οι οποίοι όπως φαίνεται δυσκολεύονται αρκετά να πάρουν την τελική απόφαση σχετικά με το ποιος θα πάρει τη μία από τις δύο θέσεις οδηγών στο νέο πρωτάθλημα.


Η κακή σεζόν που πραγματοποιεί στο τρέχον πρωτάθλημα ο με τη Haas, ο Romain Grosjean έχει φέρει σε δυσχερή θέση τον Γάλλο οδηγό η θέση του οποίου ενόψει της νέας σεζόν είναι αβέβαιη. Πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του είναι ο Nico Hulkenberg, ο οποίος με της σειρά του θα αντικατασταθεί από την ομάδα της Renault με τον Esteban Ocon.
 
Ωστόσο η απόφαση που καλούνται να πάρουν οι ιθύνοντες της ομάδας και να επιλέξουν ένα από τους δύο οδηγούς μόνο εύκολη δεν είναι, κάτι που εξέφρασε με δηλώσεις του και ο επικεφαλής της Haas, Gunther Steiner. «Αν ήταν εύκολο να αποφασίσουμε, μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Gene Haas, θα το είχαμε κάνει. Δεν είμαστε σίγουροι τι είναι το καλύτερο, δεν είναι, και δεν είμαι. Αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής δεν είναι άσχημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι καλύτερο και στο τέλος δεν πηγαίνεις προς τη σωστή κατεύθυνση», ήταν τα λόγια του Steiner, επιβεβαιώνοντας τις δυσκολίες της απόφασης.
 
Μιλώντας για την εικόνα του Grosjean και με ποιον τρόπο θα κριθεί ο οδηγός, ο Steiner είπε: «Δεν πρόκειται να κρίνουμε τον Romain ανά αγώνα. Σίγουρα πρέπει να φέρει καλά αποτελέσματα. Σίγουρα ξέρει τι βοηθά και τι όχι. Η μεγαλύτερη απόφαση που πρέπει να πάρουμε είναι προς ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάμε την ομάδα στο μέλλον».
 
Τέλος έκλεισε λέγοντας: «Είναι δύσκολο να επιλέξουμε και σίγουρα θα χρειαστούμε και άλλο χρόνο. Δεν σκεφτόμαστε αν είναι ή δεν είναι καλός ο Grosjean. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Romain και μπορώ να δω τι έκανε ο Hulkenberg. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι ποιος ταιριάζει περισσότερο στο μακροπρόθεσμο πλάνο για να βοηθήσει την ομάδα και όχι αυτό καθ αυτό το αποτέλεσμα ανά αγώνα».

Toyota
moto