• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Sebastian Vettel.

Διορία στη Ferrari για να βελτιωθεί έβαλε ο Vettel

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/6/2019

Αυτό είναι το όριο που έβαλε ο Vettel στην Ferrari για να βελτιωθεί το μονοθέσιο, αν θέλει η ιταλική ομάδα να διεκδικήσει φέτος κάποιον τίτλο.

Την ανάγκη να πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες εμφανίσεις, αν θέλει να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, έχει η Ferrari, σύμφωνα με τον Sebastian Vettel.

O Γερμανός βρίσκεται αυτή την στιγμή 55 πόντους πίσω από τον Hamilton στην βαθμολογία των οδηγών ενώ η Ferrari υπολείπεται κατά 118 πόντους της Μercedes στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Τα ασημένια βέλη έχουν πάρει την καρό σημαία και στους 6 αγώνες που έχουν γίνει, με τον Vettel να είναι μέχρι στιγμής ο μόνος οδηγός που έχει καταφέρει να σπάσει τα συνεχόμενα 1-2 των Hamilton και Bottas.
 


O Vettel είπε σε δηλώσεις του: «Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να το καταλάβεις ότι πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το break του καλοκαιριού για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Δεν αγχώνομαι, πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε πράγματα να ετοιμάζονται και ξέρουμε τι χρειαζόμαστε στο μονοθέσιο. Σύντομα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε που βρισκόμαστε.»

Έχει γίνει γνωστό πως η Ferrari θα επιμείνει στο concept του τωρινού μονοθεσίου και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του. Ο Vettel συνέχισε: «Δεν είχαμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε αλλά καταφέραμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι κρίσιμοι για εμάς για να βρεθούμε μπροστά και να δυσκολέψουμε τις Mercedes. Eίναι σημαντικό να το πετύχουμε αυτό νωρίς. Τώρα είναι φανερό πως η Mercedes έχει μεγάλη διαφορά με τους υπόλοιπους. Πρέπει να μικρύνουμε την διαφορά και να βγούμε μπροστά, αλλιώς θα είναι δύσκολο να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση.»
 

Tags: FERRARI
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια