Δοκιμές Hyundai WRC στην Ελλάδα (+video)

4.315 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2020)

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το Hyundai i20 Coupe WRC σε ελληνικά χώματα, ενώ οι δοκιμές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από το πέρασμα του Γάλλου οδηγού.

Η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα WRC της Hyundai βρίσκεται σύσσωμη στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες και, σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά περάσματα σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές κοντά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις οδηγοί της κορεατικής ομάδας, Οττ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιάν Λεμπ θα δοκιμάσουν το i20 Coupe τις επόμενες 3 ημέρες σε ειδικές διαδρομές στη χώρα μας, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «παρών» στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα δώσουν και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, ίσως πρόκειται για τις πρώτες προσπάθειες επαναφοράς της χώρας μας στα μεγάλα σαλόνια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ή αλλιώς της επιστροφής του εθνικού μας μηχανοκίνητου αγώνα, Ράλλυ Ακρόπολις. Η επίσκεψη της Hyundai στη χώρα μας έρχεται λίγες μέρες μετά τις δοκιμές της Toyota Gazoo Racing, η οποία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας για να προετοιμαστεί για το Ράλλυ Τουρκίας.

Δείτε αποκλειστικά στο autotriti.gr βίντεο από το τις δοκιμές που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή σε χωμάτινες, ορεινές διαδρομές κοντά στους Αγίους Θεοδώρους. Να ευχαριστήσουμε τον φίλο της σελίδας, Δημήτρη Δήμο, που μας εξασφάλισε αυτά τα πλάνα:
 
 
 
 

ELASTIKA 2024
moto