2 φωτογραφίες »

Καλή άνεση και ποιότητα κύλισης προσφέρει το νέο Nissan Juke, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι αποτελεσματικό σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Στο δρόμο: Ευχάριστο & ακόμα πιο ευκολοδήγητο

77.666 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2020)

Το νέο Nissan Juke είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της κατηγορίας όσον αφοράΆ στα οδηγικά του χαρακτηριστικά. Η νέα πλατφόρμα που χρησιμοποιεί (CMF-B) είναι πιο στιβαρή και ελαφρύτερη από του προηγούμενου, στοιχεία που επέτρεψαν στους Ιάπωνες να συνδυάσουν ιδανικά την άνεση με την δυναμική συμπεριφορά και τη δυνατότητα να ελιχθεί μέσα στην πόλη.

Η αυτόματη έκδοση προσθέτει στα παραπάνω και την μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και αν θέλαμε να του προσάψουμε ένα ψεγάδι είναι η λειτουργία του auto-hold που σε κρατάει ελάχιστα παραπάνω σταματημένο από όσο θα ήθελες. Γενικότερα μέσα στην πόλη το Juke θα ελιχθεί εύκολα πάντως.

Η ανάρτηση (με γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και ημιάκαμπτο πίσω άξονα) έχει σφιχτή σχετικά ρύθμιση όμως αποσβένει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες και διακρίνεται για την καλή ποιότητα κύλισής που προσφέρει, ενώ παράλληλα εμφανίζει περιορισμένες σχετικά κλίσεις σε δρόμο με στροφές. 

Ιδιαίτερη αναφορά χρήζουν τα φρένα του Juke, καθώς στη δοκιμασία του 100-0 χλμ./ώρα, ακινητοποίησαν το ιαπωνικό SUV σε μόλις 35,2 μ., νούμερο που μπαίνει στο TOP3 της κλάσης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

OPEL NEA MONTELA
test center