Ποιοτικό εσωτερικά το Leon TGI.

Μόνη διαφορά η διπλή ένδειξη καυσίμου στον πίνακα οργάνων.

Τυπικό Leon στο δρόμο, με ευχάριστη συμπεριφορά.

Εσωτερικό-Χώροι & Οδική συμπεριφορά

60.570 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2020)

Το εσωτερικό του Leon TGI δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του σε τίποτα παρά μόνον στην διπλή ένδειξη καυσίμου που έχει στον πίνακα οργάνων. Κατά τα άλλα είναι καλό ποιοτικά και έχει ευχάριστο διάκοσμο με την έκδοση Style να είναι η βασική κάτι που σημαίνει πως διαθέτει την μικρή οθόνη 5 ιντσών για το infotainment και όχι την 8 ιντσών των επόμενων εκδόσεων, η οποία πάντως είναι πλήρως λειτουργική και εύχρηστη.

Οι χώροι είναι και αυτοί αντίστοιχοι για τους επιβάτες με των συμβατικών εκδόσεων του Leon, ωστόσο και λόγω της διαμόρφωσης για τις δεξαμενές καυσίμου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, ο αντίστοιχος χώρος είναι κατά 105 λίτρα μικρότερος, στα 275 λίτρα. 

Στο δρόμο
Όπως είναι λογικό και η οδική συμπεριφορά του Leon TGΙ δεν μεταβάλλεται σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις προτάσσοντας καλά επίπεδα άνεσης παρά τη σχετικά σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης, αλλά και ενδιαφέρον οδηγικό χαρακτήρα όταν το απαιτήσει ο οδηγός του. Το Leon άλλωστε διακρίνεται για την αίσθηση και τη συμπεριφορά του όντας από τα καλύτερα στον τομέα μοντέλα της κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
NISSAN