Δεν υπάρχουν φθορές στα μηχανικά μέρη και στο εσωτερικό της Mercedes GLA 200 d

7.763 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2024)
Δεν υπάρχουν φθορές στα μηχανικά μέρη και στο εσωτερικό της Mercedes GLA 200 d

Η Mercedes GLA διαθέτει την ίδια ανάρτηση με την A-Class, με τη διαδρομή ωστόσο να είναι μεγαλύτερη προκειμένου να απορροφά με μεγαλύτερη άνεση τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος. Οδηγώντας το μεταχειρισμένο μοντέλο παρατηρήσαμε πως δεν υπάρχουν ενοχλητικοί τριγμοί από το σύστημα ανάρτησης, τα ρουλεμάν και το τιμόνι του αυτοκινήτου. Τα αμορτισέρ λειτουργούν σωστά, χωρίς σημάδια «κόπωσης», και το σύστημα διεύθυνσης δεν εμφανίζει κενά. Παρομοίως, τα φρένα παραμένουν αποδοτικά και δεν έχουν εκτεταμένες φθορές.

Η συγκεκριμένη GLA προέρχεται από τη Γερμανία, μια χώρα που είναι γνωστή για το αλάτι που χρησιμοποιείται στους δρόμους το χειμώνα, προκειμένου να λιώνει το χιόνι. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν ίχνη διάβρωσης και σκουριάς στο αμάξωμα.

Σε αντίστοιχα καλή κατάσταση βρίσκεται και το εσωτερικό της μεταχειρισμένης Mercedes GLA 200 d. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν έχουν σημάδια φθοράς ούτε γρατζουνιές, κάτι που ισχύει και για τις επενδύσεις των καθισμάτων, οι οποίες δεν εμφανίζουν σκισίματα και ταυτόχρονα διατηρούν το σχήμα και τη φόρμα τους. Τα εμπρόσθια καθίσματα μάλιστα διαθέτουν προεκτεινόμενο στήριγμα προκειμένου να προσφέρουν περισσότερη άνεση σε ψηλά άτομα.
Οι διακόπτες στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα δεν έχουν ξεβάψει από τη χρήση, ενώ τα στοιχεία εξοπλισμού, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, camera οπισθοπορείας και ηλεκτρική πόρτα πορτ-μπαγκάζ λειτουργούν απροβλημάτιστα. Η αυτόματη μεγάλη σκάλα των LED εμπρός φαναριών δεν καθυστερεί και το σύστημα infotainment με οθόνη 8 ιντσών και πλοήγηση δεν εμφανίζει σφάλματα και «κολλήματα». 

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Mercedes GLA 2013-2019 με 120.000 χλμ
Σελίδα 2Η Mercedes GLA 2013-2019 χωράει άνετα 5 ενήλικες επιβάτες
Σελίδα 3Απροβλημάτιστη η GLA 200 d. Σπανίως θα χρειαστεί αλλαγή μπεκ ή καδένα χρονισμού
Σελίδα 4Δεν υπάρχουν φθορές στα μηχανικά μέρη και στο εσωτερικό της Mercedes GLA 200 d
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Mercedes GLA είναι 25.000 ευρώ
MIKRA VANS LEASING
test center