Πόσο καλή είναι η προηγούμενη Skoda Fabia ως μεταχειρισμένη;

Πόσο καλή είναι η προηγούμενη Skoda Fabia ως μεταχειρισμένη;

5.755 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2023)

Η Skoda Fabia έκανε το ντεμπούτο της το 1999 και στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε αρκετά δημοφιλής. Πλέον το μοντέλο βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του, με την ακριβώς προηγούμενη να παραμένει σύγχρονη, αφού κατασκευαζόταν από το 2014 έως το 2021.


Για να δούμε πόσο καλή περίπτωση για αγορά μεταχειρισμένου αποτελεί η Skoda Fabia τρίτης γενιάς, δοκιμάζουμε ένα μοντέλο του 2019 το οποίο μέσα σε 4 χρόνια έχει διανύσει 80.000 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας είναι ο βασικός χιλιάρης που αποδίδει 75 άλογα.
Ας αναλύσουμε τις πιο συχνές βλάβες που παρουσιάζει η Skoda Fabia, καθώς και τις συνηθισμένες φθορές που ενδέχεται να βρείτε σε ένα μεταχειρισμένο μοντέλο.

Η προηγούμενη Skoda Fabia είναι ευρύχωρη

Ένα από τα μεγαλύτερα «ατού» της προηγούμενης Skoda Fabia είναι η ευρυχωρία, η οποία είναι ανώτερη από το μέσο όρο της κατηγορίας και μπαίνει στα «χωράφια» των μικρομεσαίων μοντέλων. Στο αυτοκίνητο θα ταξιδέψουν με άνεση ακόμα και 4 μεγαλόσωμοι ενήλικες επιβάτες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 330 λίτρα.

Στην καμπίνα του αυτοκινήτου έχει δοθεί έμφαση στην πρακτικότητα, με τις θήκες για μικροαντικείμενα να είναι πολλές και σε βολικές θέσεις, ενώ η εργονομία είναι υψηλή.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό της προηγούμενης Skoda Fabia έχουν προσεγμένο φινίρισμα και στιβαρή συναρμογή.
Στο δρόμο το αυτοκίνητο είναι άνετο, με την ανάρτηση να απορροφά σωστά τις κακοτεχνίες του δρόμου.

Πατώντας εδώ θα διαβάσετε τη δοκιμή της Skoda Fabia των 75 ίππων όταν αυτή ήταν καινούργια.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Fabia 75 PS
Σελίδα 2Πόσο καλή είναι η προηγούμενη Skoda Fabia ως μεταχειρισμένη;
Σελίδα 3Το μοτέρ των 75 ίππων της Skoda Fabia «δεν σπάει-δεν χαλάει» και δεν καίει
Σελίδα 4Οι φθορές στη Skoda Fabia περιορίζονται στους δίσκους των πίσω φρένων
Σελίδα 5Η προηγούμενη Skoda Fabia έχει μέσο όρο τιμής ως μεταχειρισμένη 11.500 ευρώ
ford
test center