ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εγκατέλειψε ο Loeb!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εγκατέλειψε ο Loeb!

3.080 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2022)

Ο Loeb βρισκόταν στην πρωτοπορία με μεγάλο προβάδισμα αλλά ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει πριν την 9η ειδική διαδρομή στο Περιβόλι.

Μεγάλη ατυχία!

Ο Sébastien Loeb δεν έχει πλέον το προβάδισμα στο EKO Ραλλυ Ακρόπολις καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω βλάβης στον ιμάντα του Ford Puma. O Γάλλος μέχρι εκείνη την στιγμή είχε χτίσει μεγάλο προβάδισμα 19 δλ. έναντι του Thierry Neuville.

Παρά τις μεγάλες του προσπάθειες του Loeb και της συνοδηγού του sabelle Galmiche, το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Neuville με το Hyundai i20 N είναι ο νέος ηγέτης του ράλλυ αυτή την στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχουν μείνει πίσω Loubet και Rovanpera

Οι ελπίδες του Pierre-Louis Loubet για το βάθρο εξανεμίστηκαν πλέον έχει πέσει την ένατη θέση στην γενική κατάταξη μετά από κλατάρισμα του εμπρός δεξί ελαστικού του. Την ίδια στιγμή ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία των οδηγών Kalle Rovanperä αντιμετώπισε επίσης σοβαρά προβλήματα καθώς έπεσε σε δέντρο προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο πίσω μέρος του GR Yaris με αποτέλεσμα να μείνει 6 λεπτά πίσω...

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για μια ακόμη χρονιά αποδεικνύει πως είναι ένας από τους πιο απρόβλεπτους αγώνες του καλεντάρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel